2000,- til vacciner på under 2 minutter i sejr over Hadsten

Kun en enkelt kamp med point tab, og en målforskel på +39 mål efter vores første ni optrædener i OB40 rækken - det var faktum inden vi besøgte Hadsten onsdag aften. Vi havde vundet det første opgør på hjemmebane overbevisende, men vi har tidligere haft det svært ude mod Hadsten, så det var vigtigt at vi var fokuserede, hvis vi skulle holde den imponerende stime kørende.

Cheftræner Jesper "Carlos" Stenbroen havde i oplægget til kampen lagt vægt på at vi skulle spille med stor tålmodighed, og være kliniske på de chancer vi nok skulle komme frem til. Spillerne havde hørt efter og allerede efter 10 minutters spil, var den ene af vores glohede angrebsduo - Kim Rafn - på spil foran Hadstens mål. På et formidabelt oplæg fra Jan Christensen bragte Rafn os fortjent foran 0-1. Bare 1 minut senere udbyggede Kim Rafn føringen til 0-2, da han sikkert omsatte et oplæg fra Michael "Mik Mak" Krattet til mål. De to mål gav 2000,- til vores velgørende projekt, da Kim Rafn selv har lavet et sponsorat med holdet, der giver 1000,- hver gang han scorer denne sæson.

Efter de to hurtige mål, fortsatte vi med at styre kampen, som blev afviklet på vores premisser. Målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov havde ikke meget at se til i første halvleg, som heller ikke bød på flere mål i den anden ende.

Anden halvleg blev meget lig den første, og 11 minutter efter pausen fik vi slået endnu et søm i "kisten", da Jacob Hansen scorede til 0-3 på oplæg fra Jesper Lybye, som gjorde comeback efter en længere skadespause. Herefter blev mere af spillet overladt til hjemmeholdet, som også fik reduceret til 1-3 kort efter Hansens scoring.

Kampen blev endegyldigt lukket halvvejs inde i halvlegen, da Peter Brygger omsatte en aflevering, fra vores dobbelte målscorer Kim Rafn, til mål. Scoringen til 1-4 blev kampens sidste, og for 9. gang ud af 10 mulige denne sæson, kunne vi forlade banen som vindere, efter en overbevisende indsats. Trods overtag i spil og chancer, nåede Hadsten at teste målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov, som måtte hive tre feberredninger op af hatten, for at holde hjemmeholdet ude af kampen.

De vigtige redninger var kraftigt medvirkende til at Jesper "Smørhånd" Kjærskov blev kåret til Kampens spiller med 4 stemmer. De øvrige stemmer blev fordelt på Peter Brygger (2), Jesper Lybye (2), Peder Soelberg (2), Jan Christensen (2), Kim Rafn (1) og Jesper "Baule" Bausager (1).