Tæt affære afgjort på kynisme i afgørende situationer

Optakten til aftenens kamp blev ødelagt under opvarmningen, da Jesper "Benner" Bendix fik en forstrækning og måtte udgå. Det var ikke blot en sten i skoen ift. den formation Cheftræner Jesper "Carlos" Stenbroen havde forberedt, men også en mand mindre på bænken, til en kamp hvor der ville blive bruge for en bred bænk. For en sjælden gangs skyld havde Holdrapporter/Blogmaster Jesper "Store" Søndergaard IKKE taget spillertøj med i tilfælde af skader, hvilket og kostede en venlig reprimande fra Cheftræneren :-)

Ikke desto mindre holdt vi fast i den 3-5-2 opstilling vi havde haft held med mod Ry i sidste uge, og vi formåede at give gæsterne kamp til stregen fra første fløjt. I de første 15 minutter bølgede spillet frem og tilbage, med chancer i begge ender. Aabyhøj var dog bedst med bolden, og kombinerede sig godt frem ad banen, mens vi spillede mere direkte.

Efter 16 minutters spil kom vi bagud 0-1, efter et hjørnespark hvor forsvaret var en kende tøvende, og ikke fik angrebet bolden godt nok. Det blev øjeblikkeligt straffet, og vi skulle nu ud og jagte en scoring. Anders "Anke" Rasmussen kom tæt på en udligning efter 19 minutter, men han headede Jacob Hansen's indlæg til bagerste stolpe forbi mål.

Efter 23 minutter blev formationen ændret tilbage til den mere bekendte 4-4-2. Det ændrede dog ikke på kampforløbet, som fortsat var meget jævnbyrdigt, men kort før pausen blev vi fanget i en omstilling, som fornemt blev omsat til mål og en 0-2 føring, som gæsterne kunne tage med til pause.

2. halvleg var chancefattig ift. den første, men vi pressede gæsterne tilbage på banen, men udover to kvalificerede afslutninger fra Morten Bang og en enkelt fra Anders "Anke" Rasmussen mod slutningen af kampen, så kom vi ikke tæt på at få points med fra kampen. Gæsterne var for stærke og vi var ikke kreative nok til at skabe de store chancer.

Efter kampen løb Morten K. Andersen med Man of the match. Morten fik 5 af 15 stemmer, mens de øvrige blev fordelt mellem Klaus Rafn (3), Jesper "Mini" Lauridsen (3), Christian Hagelqvist (2), Morten Bang (1) og Claus Møller (1)