Kørt over af topholdet

Aftenens kamp mod rækkens tophold fra Aarhus 1900 blev en af dem vi helst glemmer meget hurtigt. Allerede fra kampens første minut fik vi en idé om at det ville blive en meget svær aften. Vi kunne ikke sætte tre sammenhængende afleveringer før vi blev presset til at lave nogle dumme fejl af et meget bevægeligt Aarhus 1900 hold.

1. halvleg

Mindre end 2 minutter inde i kampen blev vi straffet for ikke at være konsekvente nok i feltet. Et hjørnespark blev sendt til bageste stolpe, hvor en modstander upresset kunne sparke bolden i nettet. Den værst tænkelige start, og vi havde på dette tidspunkt ikke haft bolden mere end 10 meter inde på modstandernes banehalvdel.

Chokket fra den tidlige scoring nåede vi ikke at komme os over før bolden igen lå i nettet. Efter bare 5 minutters spil blev en af mange opspilsfejl kostbar og gav en hurtig omstilling som førte til en sikker scoring på et spark fra kanten af feltet.

Kampbilledet var det samme de første 20 minutter. Vi kunne ikke kombinere os til noget som helst, og vi blev presset til at lave mange fejl. Efter 14 minutter blev slemt gjort værre da Aarhus 1900 fik bragt sig på 0-3 efter endnu et velplaceret spark fra kanten af feltet.

Vi skulle 22 minutter ind i kampen før vi havde vores første afslutning mod mål. Vi lykkedes for en gangs skyld med at kombinere os igennem på højrekanten, og Jacob Hansen kom på skudhold, men der var desværre ikke kvalitet nok i afslutningen til at teste målmanden.

Inden pausen kom vi frem til endnu et par gode chancer ved Ulrik "Usche" Lind og Jesper Lybye, men igen manglede kvaliteten på sidste berøring. Aarhus 1900 var anderledes skarpe foran mål, og fik scoret yderligere 2 gange inden pausen.

2. halvleg

Vi var bedre med i 2. halvleg, og havde bedre held til at holde på bolden end i 1. halvleg. Vi kunne dog stadig ikke spille os frem til de farlige chancer, men heldigvis var Aarhus 1900 ikke så skarpe som de havde være i starten af kampen.

Vi skulle hen til de 59. minut før der igen blev scoret, og igen var det vores net bolden skulle pilles ud af. Endnu en gang blev bolden spillet mod bageste stolpe, og endnu en gang var vi ikke gode nok holde markeringen, så modstanderen havde let ved at prikke bolden i nettet fra kanten af det lille felt.

Resten af kampen blev spillet i et væsentligt lavere tempo. Vi kunne dog ikke udnytte det, da vi selv var drænede for kræfter, efter at have jagtet modstanderne rundt på banen hele kampen. Efter 61 minutter fik vi dog presset os til vores første (og eneste) hjørnespark i kampen, som vi dog ikke fik noget ud af.

Kampens sidste spark blev et straffespark til Aarhus 1900. Det blev dog sparket et godt stykke over mål, og vi "nøjes" med at tabe med tenniscifrene 0-6.

SLUT!

Efter kampen blev Jesper "Mini" Olesen belønnet for en stor arbejdsindsats på højrekanten, da han blev udråbt til kampens bedste spiller med 5 stemmer. Jacob Hansen kæmpede også bravt som eneste angriber og fik 4 stemmer. Kristian "KD" Drachmann fik 2 stemmer mens Kasper "Poppe" Andersen, Lars "Ball" Lind, Jesper "Store" Søndergaard og Jesper Lybye fik 1 stemme hver.

Truppen mod Aarhus 1900:

"Smørhånd" - "Mik Mak", "Store", Bendix, "Faxe" - "Mini", "KD", "Poppe", Lybye, "Usche" - Hansen

Bænken:

Kim Rafn, "Ball"

Rafn Tømrer

VIDSTE DU...

at vi kun er gået fra banen uden at score i 13 kampe ud af 135 mulige gennem årerne? - Før aftenens kamp skal vi tilbage til 24. april 2013 for at finde sidst det skete.