Sablet ned på 30 minutter af AGF's Superliga talenter

Som et led i HOG's 110 års jubilæum, var AGF's Superliga trup inviteret til Hinnerup for at fejre samarbejdsklubben, gennem et par events i løbet af dagen. Først afholdte Superligaprofferne en træningssession for et par af klubbens ungdomshold, og derefter blev der spillet showkamp på E. Trasborg Park. 1. halvleg blev spillet mod HOG's senior 1. hold, mens vi fik lov at "gøre arbejdet færdigt" i 2. halvleg.

Vores Serie 2 hold havde gjort en fin figur mod de unge talenter, AGF havde valgt at sætte i spil. 1. halvleg endte 0-2, og vi kunne dermed håbe på at AGF trods alt havde en lille smule træthed i benene, inden vi skulle ud og stå for skud.

Til 2. halvleg havde AGF valgt at sætte tidligere målmand Steffen Rasmussen og den gamle liga angriber Uffe Jacobsen i angrebet. Fin gestus, at vi i det mindste fik én jævnaldrende modspiller, men ikke helt efter planen at Steffen Rasmussen skulle score det første mål allerede efter ganske få minutter.

Det blev i det hele taget en af de der kampe, hvor det var overflødigt for AGF overhovedet at have en målmand på banen. Alt spil foregik på vores banehalvdel, og Henrik Pilgaard i målet havde en ualmindelig travl aften. De unge talenter løb om hjørner med os hele kampen, og havde scoret 5 mål mod os på de første 15 minutter af halvlegen. De skulle score yderligere 5 mål i den sidste halvdel af halvlegen, og vi måtte derfor ikke blot konstatere at vi havde fået den største røvfuld nogensinde på 30 minutter, men også at der er forholdsvis stor forskel på Superligareserver og OB40.... ikke at nogen af delene nogensinde havde været betvivlet.

AGF stillede med en blandet pose bolscher til kampen, bl.a. nogle ganske kendte ansigter i form af Steffen Rasmussen (2 mål), Uffe Jacobsen (1 mål), Aleksander Ammitsbøl (7 mål), Kasper Lunding, Benjamin Hvidt, Magnus Anbo, Sebastian Hausner, Kasper T. Kristensen og Nicolai Poulsen. Derudover var der mange spændende talenter fra deres U19 trup med til at få os til at se- og føle os rigtig gamle.