Endnu en sikker hjemmesejr

Vi skulle følge op på sidste uges overbevisende sejr over Hadsten, da ASA her til aften gæstede Rønbæk stadion. Der var kun ganske få ændringer til truppen fra sidste uge, så grundlaget for endnu et godt resultat var på plads inden kampstart.

Vi var klart dominerende i kampens indledende fase, hvor vi kom frem til flere store chancer. Inden for de først 7 minutter havde vi en lille håndfuld chancer, hvor i hvert fald to af dem normalt ville være blevet omsat til scoringer. Vi kom dog først på måltavlen, da Kasper "Poppe" Jarlhelt Andersen bragte os på 1-0. "Poppe" modtog bolden på kanten af feltet, efter indkast fra Jacob Langvad. Med en smart dribling, fik han rundet sin nærmeste modstander, og tog chancen med en afslutning på mål. Han fik så godt træf på bolden, at han begyndte at juble over målet, længe før målmanden overhovedet havde haft mulighed for at bevæge sig efter bolden. Der var dog ikke noget at sige til "Poppe's" glæde, for han satte bolden i nettet helt oppe i modsatte målhjørne, og det er bestemt ikke hver dag vi ser det fra hans fod.

Ligesom i sidste uges kamp, havde vi masser af plads til at spille gennem midten af banen, men vi havde dog større vanskeligheder med præcisionen i afleveringer og omgangen med bolden generelt, når vi nærmede os den sidste tredjedel af banen.  Derfor kunne vi ikke opretholde det pres vi havde lagt fra kampens start, og ASA begyndte stille og roligt at komme mere med i kampen. Selvom vi var ASA overlegne på det meste af banen, så var den alt for spinkle føring nok til at holde håbet om et resultat oppe hos modstanderen. De kom også tæt på i et par situationer midt i halvlegen, hvor vi ikke fik taget de rigtige beslutninger i egen forsvarszone, men vi holdt med nød og næppe målet rent indtil pausen.

Vi sluttede halvlegen af med et mønsterangreb, hvor vi for første gang fik sat 7-8 afleveringer sammen. Angrebet kom til afslutning ved Jacob Hansen, som tordnede bolden på stolpen. Ærgerligt at det flotte opspil ikke blev afsluttet med en scoring.

Vi skulle lige bruge et par minutter efter pausen, før vi igen satte os tungt på spillet. ASA havde stadig held til at presse bolden op til vores felt, men deres afslutninger blev begrænset til forsøg fra frispark, som dog ikke testede Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet. I den anden ende af banen, havde vi stadig svært ved at skabe de helt store chancer, og et lille kvarter inde i halvlegen blev "Poppe" præsenteret for det gule kort, og vores chancer skulle de næste 10 minutter skabes med en mand i undertal. Få minutter efter vi blev reduceret til 10 mand, spillede Kim Rafn Jacob Hansen fri i en favorabel position. Hansen tog revanche for stolpeskuddet i første halvleg, og sparkede sikkert bolden i nettet til  2-0.

5 minutter efter scoringen var Kim Rafn igen på spil. Denne gang i målscorerens rolle, da Klaus Rafn brød igennem på venstrekanten, og med sit kolde venstreben fik lagt et indlæg ind over målmanden til bagerste stolpe, hvor storebror Kim Rafn skubbede bolden i nettet med pandebrasken til 3-0.

De to mål i overtal lukkede reelt kampen, men vi var ikke færdige med at score mål. Bare et par minutter efter at "Poppe" igen var kommet på banen, scorede han til 4-0. Et hjørnespark fra venstre side blev sparket til bagerste stolpe af Jacob Hansen, hvor vi nærmest stod i kø for at sparke/heade bolden i nettet. "Poppe" kom først på bolden og headede bolden i nettet. Scoringen blev den sidste i kampen, hvor vi ud over at kunne bryste os af nu at have 2 sejre i vores første 2 kampe som OB40 hold, også kunne glæde os over det første clean sheet i 18 kampe.

Der var ikke meget tvivl om at kampens 2-målsskytte Kasper "Poppe" Jarlhelt Andersen skulle løbe med hæderen som Man of the Match (6 stemmer). Sidst "Poppe" scorede var for præcist 1 år siden, da vi slog Søften med samme cifre, 4-0. Det var i øvrigt også sidst vi holdt målet rent. Pudsigt sammenfald. De øvrige stemmer blev fordelt på Klaus Rafn (3), Jacob Hansen (3), Christian Hagelquist (2) og Peder Soelberg (1).