Kamp for at undgå kedelig rekord

Stort set alle spillere i truppen til aftenens kamp var lykkeligt uvidende om den kedelige rekord vi riskerede at sætte, hvis ikke vi fik prikket bolden i nettet inden for de 70 minutter. Det var derfor heller ikke noget der tyngede spillet på nogen måde, for vi kom ud som lyn og torden, og allerede på vores første angreb, fik vi sikret os imod rekorden, da Anders "Anke" Rasmussen headede et indlæg fra Jesper Lybye i mål til 0-1.

Vi havde fuld kontrol på spil og chancer i 1. halvleg. Efter 15 minutters spil sparkede Jesper "Mini" Lauridsen et hjørnespark ind i feltet fra venstre side, og her kom Morten Kjærsgaard Andersen først på bolden, og pandede den i nettet til 0-2. Med 10 minutter tilbage af halvlegen, sendte Peder Brygger bolden op gennem midten af banen til en helt fri Jesper Lybye, som havde frit løb mod mål, og sikkert udplacerede den frembrusende målmand til 0-3. En helt igennem fantastisk 1. halvleg på en nyslået men meget tung bane i Malling.

2. halvleg blev ikke nogen køn affære set med vores øjne. Hjemmeholdet overtog alt initiativet i kampen, og vores forsøg på omstillinger og opspil i det hele taget løb ud i sandet inden vi nåede den sidste tredjedel af banen. I stedet blev BMI mere og mere nærgående, og efter 18 minutters spil fik de reduceret til 1-3, efter lidt kombinationer og en dribletur, hvor vi så lidt passive ud.

Hjemmeholdet kom tæt på et par gange mere mod slutningen af kampen, men stærk fight og forsvar af vores sidste tredjedel gjorde, at vi kunne holde stand og tage alle 3 points med hjem.

Efter kampen blev Morten Kjærsgaard Andersen udråbt til Man of the match med 4 af 13 stemmer. Resten af stemmerne gik til Jesper "Smørhånd" Kjærskov (3), Morten "Jaap Stam" Søndergaard (3), Jesper "Baule" Bausager (1), Jesper "Mini" Lauridsen (1) og Jesper Lybye (1).