Oprejsning mod bundhold

Selvom vi historisk har haft det rigtig godt mod Fuglebakken, så har vi aldrig holdt nullet mod rækkens bundprop. Der var dog ikke noget i kampens indledning der antydede, at denne kamp skulle få en anden vinder, end det har været tilfældet i alle hidtidige møder, da vi havde fuld kontrol over spillet fra start. Vi kom dog ikke frem til nogle store åbne chancer i kampens indledning, men det gjorde hjemmeholdet fra Fuglebakken heller ikke. Efter 15 minutters spil valgte en af hjemmeholdets midtbanespillere dog at sparke på mål fra kanten af midtercirklen. Han havde muligvis set målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov langt ude af målet, for han lykkedes i hvert fald med at få fart nok i bolden, til at sende den ind over "Smørhånd" og i mål til 1-0. Heller ikke denne gang skulle det altså lykkes os at holde rent bur mod Fuglebakken.

Heldigvis vågnede vi op efter hjemmeholdets scoring, og bare 3 minutter senere havde vi udlignet til 1-1. Peder Soelberg fanger erobrer bolden midt på banen, og via Jan Christensen bliver Martin Bøjer sendt mod mål, og han scorer sikkert.

22 minutter inde i 1. halvleg fik Jesper "Store" Søndergaard mulighed for at afslutte fra kanten af feltet. Skuddet blev blokeret på målstregen, men måltyven Kim Rafn var på pletten, og sendte riposten i mål til 1-2. Føringen var fuldt fortjent efter spil og chancer, men vi kunne godt have ønsket os at gå til pausen med en noget større og mere retvisende føring.

Vi skulle langt ind i 2. halvleg før der igen kom mål på tavlen, men så kom de til gengæld også hurtigt. Vi lukkede fuldstændigt kampen med 3 mål på 4 minutter.

Efter 21 minutter afsluttede Jacob Hansen mod mål. Hans skud blev blokeret af målmanden, men igen var Kim Rafn på pletten, og skubbede riposten i nettet til 1-3

Efter 23 minutter sender Jacob Hansen en bold i dybden til Kim Rafn, som vinder løbeduellen mod hjemmeholdets forsvarer, og afslutter køligt udenom målmanden til 1-4

Minuttet efter får Jacob Hansen selv lov at score, da Peder Soelberg satte ham op til afslutning, som han sikkert omsatte til mål og en 1-5 føring.

Hjemmeholdet havde på dette tidspunkt (forståeligt nok) slået op i banen, og det var derfor blot en formalitet at køre tiden ud. Kim Rafn var dog ikke helt færdig med at score mål, så da Claus Møller spillede ham fri for mål med 4 minutter tilbage af kampen, satte han den køligt i nettet til slutresultatet 1-6.

Kim Rafn var kampens helt store profil med sine 4 mål, og han blev da også belønnet med Man of the match efter kampen. Kim tog hele 12 af 15 stemmer, mens lillebror Klaus Rafn fik 2 og Jan Christensen fik den sidste.