Overbevisende sejr over bundhold

Sidste kamp inden den lange vinterpause, var mod rækkens absolutte bundhold Fuglebakken KFUM. Kampen var oprindeligt udsat fra starten af sæsonen, så det var bare 14 siden vi senest mødte Fuglebakken. Her blev det til en sikker 6-2 sejr på udebane, med et afbudssvækket hold.

"Returkampen" i Hinnerup forløb i store træk præcist som det første opgør. Vi dominerede spillet over hele banen, og Fuglebakken fik kun enkelte gange bolden ned på den sidste tredjedel på omstillinger.

Vi var foran3-0 ved pausen, men kunne have ført med meget mere. Til gengæld blev arbejdet gjort færdigt i 2. halvleg, med yderligere 3 scoringer. Jesper "Mini" Lauridsen startede lidt uvandt i angrebet ved siden af Kim Rafn, men efter hans hattrick i den første kamp mod Fuglebakken, gav denne løsning fin mening. Igen i aften kvitterede "Mini" med en scoring fra sin fremskudte position, og krydrede en fin indsats med en assist også.

Kampens helt store oplevelse var Jan Christensen, som scorede hele 3 gange. Jan C er ikke normalt den store målmaskine, men har dog scoret 9 gange i 24 kampe de to sæsoner han har været fast omkring holdet. Dog er de 6 af målene kommet på bare 2 kampe i indeværende sæson via to hattrick. Også Martin Illner var en oplevelse her til aften, da han kom ind fra bænken og scorede 2 mål.

Kampen sluttede med en overbevisende6-1 sejr, og trods de mange mål fra bl.a. Jan C og Illner, så var det en back der løb med stemmerne til Kampens spiller. Jesper Hansen fik ikke mindre end 13 stemmer ud af 14, og kommer dermed ind i en meget eksklusiv klub af spillere med 13 stemmer i samme kamp. Kun Jacob Hansen (efter 5 mål mod ST70 i 2009) og Kim Rafn (efter skaksespark mål mod Hadsten i maj 2018) har opnået samme antal stemmer som Jesper Hansen. Jesper havde dog en fod med i ét mål hertil aften, da han blev noteret for en enkelt assist. Den sidste stemme gik til Jesper "Mini" Lauridsen