Kedeligste kamp i 14 år

Alt var på plads; stærk defensiv, et hav af chanceskabende og målfarlige offentsive spillere, og en fuld bænk. Selv vejret var perfekt til fodbold i Hinnerup. Dog lagde banen ikke op til det polerede pasningsspil, men det har vi tidligere vist, ikke behøver at betyde det store.

Vi startede kampen klart bedst som forventet, og fik skabt nogle halvstore chancer, som vi normalt plejer at prikke ind, men som her til aften røg forbi eller over mål. Efterhånden som 1. halvleg skred frem, begyndte vi stille og roligt at frygte, at det ville blive én af de der kampe, hvor intet lykkedes foran mål, og modstanderen ville score på en tilfældighed sidste i kampen.

Galten havde absolut ingenting at komme med. Deres eneste chance kom 17. minutter inde i 1. halvleg, men testede ikke Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet.

Galtens bedste spiller var deres målmand. 10 minutter inde i 2. halvleg blev han skadet, og hans erstatning var hverken stor eller sikker med hænderne. Der skulle dog gå 20 minutter inden vi fik han testet første gang, og hans manglende evne til at gribe bolden eller sågar bokse den ud af farezonen, gjorde at vi fik fire afslutninger i samme angreb, som dog alle blev blokeret af målmand eller forsvaret. Ingen mål, men vores første 4 afslutninger inden for rammen i hele kampen.

Kampen endte 0-0, og blev én af de der "once-in-a-lifetime" kampe, hvor modstanderen intet havde at byde ind med, og vi selv ikke kunne ramme målet, og når vi endelig gjorde, så ramte vi også en modspiller. Det uafgjorte resultat var det første i 700 dage, og det var første gang vi spillede 0-0 i vores 14-årige historie (259 kampe - liga og velgørende opvisningskampe totalt).

Klaus Rafn blev Man of the match med 10 af 15 stemmer, mens Jacob Hansen (2), Martin Bøjer (1), Morten K. Andersen (1) og Jesper "Smørhånd" Kjærskov (1) delte de resterende stemmer.