Herrefight gav sejr over tophold

Der har været dybe panderynker hos Cheftræner Jesper "Carlos" Stenbroen op til aftenens kamp mod topholdet fra Hadsten. En rekordlang skadesliste, som inden kampen talte 17 mand ud af de 34 spillere i truppen, taler sit tydelige sprog. "Carlos" havde således kun 8 mand til rådighed det sidste døgn før kampstart, så der måtte graves dybt i "tilkalde-listen" for at fylde holdkortet. Det lykkedes heldigvis at nå helt op på 12 mand til kampstart, hvor bl.a. en gammel kending af hovedparten af truppen, Per "Folke" Volquarts blev hidkaldt til sin første optræden i "Zebraen", men ogsåsin første fodboldkamp i flere år. En anden gammel kending, Jesper "Baule" Bausager stillede også til start. Det var "Baules" anden kamp for de velgørende fodbolddrenge.

Forholdene i Hadsten her til aften var meget svære. Der var for det første bagende varmt, og ingen vind kunne slippe ind i den gryde, den tætte bevoksning rundt om banen skabte. Desuden var banen forholdsvis langhåret, hvilket gjorde det svært at holde fart i bolden, som ganske enkelt sad fast i det høje græs. Alt dette var selvfølgelig lige for begge hold, og spillet på banen var også meget jævnbyrdigt fra starten af kampen. Tynget af forholdene, var der ikke nogen af holdene der rigtigt fik overtaget i spil og chancer den første halvdel af 1. halvleg. Vi skulle helt frem til 25 minutters spil af halvlegen før den første store chance opstod. Claus Møller  lagde en præcis stikning ind i feltet til Per "Folke" Volquarts, som viste at han ikke har glemt hvor målet står, da han sikkert sparkede os i front 0-1 via den fjerneste målstolpe.

Kort inden scoringen måtte vores midtstopper Morten "Jaap Stam" Søndergaard udgå med en overrevet achillessene. Han er dermed nummer 18 på den alt for lange skadesliste, og desværre en af de langvarige af slagsen.

Det lykkedes os at holde føringen til pausen, og 2. halvleg forløb meget lig 1. halvleg, uden at nogen af holdene kunne få endegyldigt overtag i spillet, som bølgede meget frem og tilbage. Vi var kommet i en svær situation efter skaden, hvor vi nu ikke længere havde en indskifter. Til gengæld viste hele holdet stor moral og fight i denne svære del af kampen, hvor varmen og trætheden for alvor begyndte at blive en faktor.

20 minutter inde i halvlegen begik Jesper "Baule" Bausager en lidt kluntet fejl i straffesparksfeltet, som korrekt blev takseret til straffespark til Hadsten. En nøglesituation i kampen, som for alvor kunne skubbe momentum over til hjemmeholdet og gøre de sidste 15 minutter meget svære for os. Heldigvis hev Jesper "Smørhånd" Kjærskov en af sine helt specielle redninger op af hatten, og kronede en helt igennem enestående kamp fra hans side med at redde straffesparket.

Det brændte straffespark gav endnu mere moral til holdet, og bare 7 minutter efter blev kampen lukket, efter en soloaktion fra "Folke", som igen fandt netmaskerne og bragte os på 0-2. Herefter var der ikke mere i hjemmeholdet, og vi kunne køre en meget vigtig sejr hjem over et af de tophold vi kan løbe på igen i slutspillet om kredsmesterskabet i næste måned.

Efter kampen blev Jesper "Smørhånd" Kjærskov kåret som kampens spiller med 6 stemmer af 13 mulige. De øvrige stemmer blev fordelt på Klaus Rafn (3), Per "Folke" Volquarts (2), Jesper "Mini" Lauridsen (1) og Martin Bille (1).