Spilleglæden tilbage i målrig kamp mod rivalerne

Atenens kamp mod rivalerne fra Hasle, var den 19. siden 2007. Vi har de seneste mange år haft overtaget ift. Hasle, så det var en streg i regningen da de slog os i sæsonens første kamp. Det skulle der selvfølgelig rettes op p i aftenens kamp.

1. halvleg

Kampens første 10-15 minutter var en noget rodet affære, med chancer i begge ender af banen.

0-1

Der skulle ikke gå mere end 3 minutter og 40 sekunder før det første mål blev scoret. Ved et godt gennemspillet angreb i højre side, fik Christoffer "Dolfi" Eis sendt et indlæg mod bageste stolpe. Der var ikke nogen til at møde bolden, som i stedet løb ud mod kanten af feltet, hvor Mikael "Mik Mak" Hertzum Krattet dukkede op, og helt upresset kunne sparke på mål. Med 87 kampe og 0 mål på CV'et for Danmarks mest velgørende oldboyshold, var der ikke mange der havde regnet med mål på "Mik Mak's" afslutning. Han fik dog et fantastisk træf på bolden og sendte den hårdt ind bag Hasle keeperen.

1-1

Glæden over scoringen varede kun 1 minut. Et koks i forsvaret gav Hasle muligheden for a få udlignet, og det gjorde det uden de store problemer.

2-1

Bare 5 minutter senere kom "Mik Mak" igen i fokus. Denne gang lidt mere uheldigt, da han tacklede en Hasle spiller uden bold inde i straffesparksfeltet. Straffesparket blev korrekt dømt, og sikkert sat ind

Efter 2-1 scoringen begyndte vi at få bedre styr på kampen, og specielt forsvaret fik lukket bedre af for Hasles angribere. Vi havde rigtig god succes med at holde fast i bolden og kombinerede os frem til flere store chancer i halvlegen. Vi manglede dog lige den sidste skarphed i afslutningerne overfor en meget velspillende målmand.

2-2

Efter 20 minutters spil lykkedes det os at få udlignet. Det øgede pres mod Hasles mål gav pote da Klaus Rafn brød igennem forsvaret, og efter to forsøg mod målmanden kunne han se "Dolfi" følge op på en ripost og prikke bolden i mål til 2-2. Målet var iøvrigt "Dolfi's" første siden 2009.

Trods flere gode forsøg md mål, og en række skarpe indlæg fra kanterne, lykkedes det os ikke at score yderligere i 1. halvleg.

2. halvleg

Fra 2. halvlegs start blev Kim Rafn og Ulrik "Usche" Lind skiftet ind, og de skulle begge vise sig at få en hovedrolle senere i halvlegen.

2-3

Små 5 minutter inde i 2. halvleg bragte vi os igen foran. Jacob Hansen og Klaus Rafn kombinerede godt på venstre kanten, og Klaus Rafn endte med frit løb mod feltet. Her fandt han meget uselvisk sin bror Kim midt for mål med en tværaflevering, og Kim Rafn havde ingen problemer med at sparke bolden i nettet fra kanten af de lille felt. Det var Kim Rafns første sæsonmål.

2-4

20 minutter inde i halvlegen blev vi vidner til kampens ubestridt bedste detalje, og det fra uventet side. Jacob Hansen fik bolden midt på banen i en omstilling. Han havde set Ulrik "Usche" Lind tage et dybdeløb på den modsatte kant, og sendte en lang tværbold afsted mod "Usche". Bolden så i første omgang ud til at løbe fra "Usche", men han fik den stoppet på baglinjen. Hårdt presset af sin direkte modspiller, fik "Usche" prikket bolden mellem benene på forsvaren, hvorefter endnu en forsvarsspiller OG målmanden blev afdriblet, i bedste Jesper Olsen stil", inden han køligt trillede bolden i mål.

Ikke nok med at scoringen var den første fra "Usche" i 3 år - det var også en (endnu ikke 100% bekræftet) rekord, da "Usche" i en alder af 48 år og 154 dage er den ældste målscorer i Oldboys 30 rækken!

Efter knap 60 minutters spil fik begge hold sendt en mand på sidelinjen med gult kort. Morten "Jaap Stam" Søndergaard blev sparket ned i en tackling midt på banen, hvilket dommeren takserede til gult kort for forseelsen. "Jaap Stam" reagerede meget kraftigt på frisparket ved at kalde modstanderen "DIN STORE SKOVL", hvilket dommeren også takserede til gult kort, for usportslig optræden.

2-5

Som udgangspunkt havde vi bedst af at der blev færre spillere på banen, da Jacob Hansen bragte os foran efter en times spil. En perekt et-to kombination med "Usche" bragte Hansen i en position med frit løb mod mål. Hansen havde tidligere i kampen haft det svært med Hasles målmand, men denne gang fik han sparket bolden i nettet. Han skulle dog bruge to forsøg, men ind kom bolden dog.

3-5

Gassen gik forståeligt nok af ballonen mod slutningen af kampen, og Hasle fik spillet sig frem til den sidste store chance med få minutter tilbage. Chancen blev omsat til mål, men vores sejr var ikke i fare, og vi vandt yderst fortjent 3-5.

Slut!

Der var mange om buddet da kampens bedste spiller skulle kåres. Kampens anfører Kasper "Poppe" Andersen tog hæderen med 4 stemmer. Mads Thorsen, "Mik Mak" og Jacob "Terker" Terkildsen fik hver 3 stemmer, mens Hansen og Klaus Rafn fik 1 stemme hver.

Næste opgave, som samtidig er den sidste inden sommerpausen, er på onsdag 2. juli klokken 19.00 på Rønbæk Stadion. Her er modstanderen et meget stærkt Virup hold.

Truppen mod Hasle:

"Smørhånd" - Schiølin, "Jaap Stam", "Terker", Thorsen - "Mik Mak", "Poppe", Klaus Rafn, "Mini" - Hansen, "Dolfi"

Bænken: Bille, Kim Rafn, "Usche"

Rafn Tømrer
Boshop
Rafn El
Hinnerup Køreskole

FUN FACT...

Vi har spillet mod Hasle 19 gange siden 2007. Vi har vundet 12 kampe, spillet 2 uafgjort og tabt 5 kampe. Der er scoret 92 mål i de 19 kampe, hvilket giver et underholdende gennemsnit på 4,8 mål pr. kamp.