Vi var ikke klar fra start

Med en række stamspillere udenfor pga. småskader, blev posen rystet ift. startopstillingen til aftenens kamp på Bane 2 mod HEI. Det betød at enkelte spillere startede i positioner de ikke var vant til at spille, og det tog derfor nogle minutter at få sat fødderne helt rigtigt. Det udnyttede gæsterne hurtigt, og bragte sig foran 0-1 efter knap 1 minuts spil af kampen. Bare 2 minutter senere kom HEI tæt på at fordoble føringen i en lignende situation, med alt for passivt forsvarsspil, men Jesper "Smørhånd" Kjærskov fik afværget med en fodparade.

Kampen bølgede frem og tilbage, og der vi ikke nogen af holdene der fik endegyldigt kontrol over spillet. Vi kom frem til et par kompetente afslutning med Jacob Hansen og Morten Bang, men begge skud gik snert forbi mål. Halvlegen var i det hele taget chancefattig, selvom HEI oftest så farligere ud i deres fremdrift op ad banen. Begge hold var dog gode til at lukke af på den sidste tredjedel af banen.

Efter 28 minutters spil kom Peter Breiner ud i en løbeduel med gæsternes angriber. En duel Peter til enhver tid ville vinde, men da han med en fair skuldertackling gik på kroppen af HEI spilleren, mistede denne evnen til at stå på benene, og i det der mest af alt lignede "Svanens død" fik han fremprovokeret et frispark lige uden for feltet, og et gult kort til Peter Breiner. Det var tydeligt på HEI spillerens reaktion, at han havde forventet en anden farve på kortet, da Peter var bagerste forsvarer i situationen, men løberetningen var ikke lige mod mål, og derfor så dommeren formildende på situationen, og straffede os bare i 10 minutter. Frisparket blev dog dyrt, da gæsterne flot og sikkert sparkede det ind over muren og i nettet til 0-2, uden chance for "Smørhånd" i målet.

I 2. halvleg ændrede vi formation, for at få mere tyngde på midtbanen, hvor vi tabte for mange slag, men også for at lægge et tungere tryk på HEI's forsvar. Det fungerede meget godt, og vi fik flyttet spillet længere op på banen, men igen manglede vi lige det sidste for at gøre arbejdet færdigt og skabe de afgørende afslutningsmuligheder. Vi kom frem til et par rigtig gode chancer i løbet af halvlegen - først ved Morten Bang, som blev spillet fri i feltet, men var uheldig at ramme trekantsammenføjningen med hans afslutning, og senere med Martin Bøjer, som trak ind i banen fra venstrekanten, og afsluttede fra kanten af feltet mod fjerneste stople, men bolden suste lige forbi.

I den anden ende var vi mere sårbare overfor kontraangreb, men et hårdt arbejdende midterforsvar, anført af Klaus Rafn, fik trævlet det meste op. Efter 21 minutter mistede Peder Soelberg dog bolden på kanten af feltet efter et øjebliks uopmærksomhed, og HEI udnyttede denne gave til sikkert at bringe sig foran 0-3 og dermed lukke kampen. Vi fik reduceret i kampens sidste minut, da Peter Breiner pressede bolden fra HEI's målmand. og trillede den i det tomme mål til slutresultat 1-3.

Efter kampen blev Klaus Rafn honoreret for sit utrættelige forsvarsarbejde, da han blev udråbt til Kampens bedste spiller med hele 11 stemmer. De øvrige stemmer fordelte sig på Jesper "Mini" Lauridsen (1), Peder Soelberg (1) og Martin Bøjer (1).