Historisk sejr over Åbyhøj

Oldboys 30 debutanterne fra Åbyhøj gæstede Rønbæk Stadion her til aften. Vi havde brug for lidt oprejsning efter nederlaget sidste uge mod Lyseng, og chancerne var gode for Åbyhøj var uden sejr i deres første 3 kampe.

Til aftenens kamp havde Assisterende træner Jesper "Store" Søndergaard overtaget ansvaret for holdet, og var blevet nødt til at rokere noget rundt på opstillingen efter 3 meget sene afbud til kampen, bl.a. fra de to midterforsvarer. Som noget nyt var Søren Andersen rykket op på venstrekanten af midtbanen, og Leif Salling-Thomsen var sat i startopstillingen på højrekanten, efter en fin optræden for Oldboys 40 holdet sidste uge, hvor han bl.a. kom på scoringslisten. Sidst Leif scorede for Oldboys 40 forsatte han en fin stime for os med mål i et par kampe i træk. Den effekt skulle afprøves igen i aften.

MÅL!

Der skulle ikke gå mange minutter af kampen før Morten Bang havde lagt bolden i nettet bag en, ellers velspillende Åbyhøj målmand. Kristian "KD" Drachmann fandt Bang med en byd stikning, som han fornemt kvitterede for med kampens første mål.

Inden målet havde vi siddet godt og grundigt på spillet, og var faktisk kommet frem til flere hele og halve chancer, som dog alle var løbet ud i sandet. Åbyhøj havde ikke meget at byde på frem ad banen, og deres sparsomme forsøg på gennembrud blev alle hurtigt stoppet. De få afslutninger de havde ramte enten uden for målrammen, eller lige i favnen på Jesper "Smørhånd" Kjærskov, som udviste væsentlig mere sikkerhed i sin indgriben end det var tilfældet sidste uge.

Vi spillede meget direkte i kampens indledning, og med en modstander der forsøgte at trække offside - oftest uden meget held - fandt vi hurtigt ud af at vejen til Åbyhøjs mål var via dybe stikninger, så Bang eller Christoffer "Dolfi" Eis kunne tage løbeduellen med et overkommeligt forsvar.

MÅL!

Det var netop et forsøg på at trække en offside der gav os mål nummer to i kampen. Søren Andersen bragte bolden frem over banen, og da forsvaret trak frem og dækkede af for de to frontløbere, åbnede der sig en motervej for Søren direkte mod mål. Den chance var han ikke sen til at gribe, og han havde meget nemt ved at udplacere målmanden i den direkte duel.

Efter scoringen begyndte vi af flytte bolden rundt på banen, i stedet for det direkte spil. Vi lykkedes rigtig godt med dette gennem hele kampen, og holdte dermed kontrol over tempoet i kampen, og holdte Åbyhøj fra bolden i det hele taget.

MÅL!

Hvor vi sidste uge ikke kunne få omsat vores mange chancer til mål, så gik det anderledes let i aftenens kamp. Mod slutningen af første halvleg var Bang igen på måljagt, og med en assist fra "Dolfi" kunne han score sit andet og holdets tredje mål med bare 5 minutter tilbage af halvlegen.

MÅL!

Vi fik et fjerde mål at gå til pause på. Morten Bang var endnu en gang på færde inde i feltet, men i stedet for en reel afslutning, fik han sparket bolden hårdt mod bageste stolpe, hvor Leif Salling-Thomsen fik prikket bolden over stregen. Dermed levede Leif op til forventingerne om at holde liv i scoringsstimen, som han også gjorde det for et par sæsoner siden.

Anden halvleg fortsatte i samme mønster som første. Vi flyttede fortsat bolden godt rundt på banen, og lod ikke Åbyhøj komme meget på bolden. Vi var konstant farlige på gennembrud fra midten af banen, hvor Åbyhøj ikke havde fundet løsningen på at undgå de mange løbedueller med de meget fysiske angribere Bang og "Dolfi".

MÅL!

Netop kombinationen Bang og "Dolfi" skabte også vores femte scoring i kampen. "Dolfi" fik brugt sin fysik til at få kontrol over bolden, og omringet af flere Åbyhøjspillere fik han stukket bolden dybt til Bang, som let kunne omsætte chancen til mål.

Med 20 minutter tilbage af kampen blev "Dolfi" skiftet ud for at gøre plads til en af vores mindst brugte spillere, Jesper Brandi. Brandi brugte ikke lang tid på at gøre sig bemærket med en god drible tur på tværs af banen, som desværre ikke gav det helt store udbytte. Til gengæld var Brandi meget tæt på at få scoret sit første Oldboys mål i karrieren ved to lejligheder, men begge gange fik han meget dårligt træf på bolden, og chancerne løb ud i sandet.

MÅL! - MÅL! - MÅL!

Hvad Brandi ikke havde held til, det havde Morten Bang til gengæld mere tur i. Den sidste halvdel af kampen fik Bang scoret ikke mindre end tre gange yderligere, så han for anden gang på bare fire kampe blev noteret for 6 mål. Målene blev bl.a. skabt med hjælp fra "KD" igen, men også Åbyhøjs målmand hjalp til med et monster drop på vel nok det svageste spark Bang havde hele aftenen. I stedet for at holde bolden der trillede hen langs jorden, formåede han at tabe bolden i eget net.

Kampen endte 8-0, som er vores største sejr til dato. Det er tredje gang vi scorer 8 mål i samme kamp, men første gang vi samtidig holder clean sheet.

Morten Bang blev ikke overraskende udråbt til kampens bedste med 6 stemmer, mens "Dolfi" og Søren A. begge fik deres indsats anerkendt med 3 stemmer hver. "Store", "Krølle" og "Faxe" fik hver 1 stemme for indsatsen i forsvaret.

Truppen mod Åbyhøj (4-4-2):

"Smørhånd" - "Mini", "Store", "Krølle", "Faxe" - Søren A., "KD", Bille, Salling-Thomsen - Bang, "Dolfi"

Bænken: "Usche" (35 min.) og Brandi (20 min.)

Sponsorer
Sportigan
Boshop

Vidste du....

at det er 5 år siden vi sidst scorede 8 mål i samme kamp? - 3. juli 2008 slog vi FC Rangers 8-2 på Rønbæk Stadion.

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor