Højdramatisk revanchekamp mod Lyseng

Første kamp efter en lang sommerpause var hjemmekampen mod Lyseng. Første kamp i foråret endte med et pinligt nederlag på 2-3 til trods for at vi holdt regulært skydetelt hele 1. halvleg uden at få udnyttet alle vores chancer, og så brændte vi sågar straffespark i 2. halvleg på Lysengs tredje reservemålmand i den kamp.

Allerede inden kampstart var vi slemt svækket i forsvaret da vores eneste regulære midterforsvarer Morten "Jaap Stam" Søndergaard blev skadet under opvarmningen. Det var tydeligt i kampens åbningsminutter at det var en alternativ opstilling i forsvaret, men efter en lidt vaklende start på kampen, hvor der specielt manglede koordinering i forsvaret kunne have kostet et mål, fik vi mere styr på spillet, og fik stoppet Lysengs opspil højere oppe på banen.

MÅL! 1-0

Efter bare 5 minutters spil fik vi scoring til 1-0 der gav lidt ro på. Jacob Hansen blev spillet fri foran mål af Jesper "Mini" Olesen, efter godt forarbejde af Leif Salling-Thomsen og Michael "Mik Mak" Hertzum på højrekanten.

MÅL! 1-1

Lyseng fik igen overtag i spillet efter scoringen, og pressede på for en udligning. Efter 18 minutter havde de kæmpet sig til en række hjørnespark, hvor vi så meget sårbare ud. Netop et hjørnespark kostede os et mål, og udligningen en var en kendsgerning, da Simon Schiølin ikke kunne holde sin markering i feltet.

STOR CHANCE!

Bare minuttet efter udligningen brændte det på foran vores mål igen. Lyseng fik presset bolden fra os på egen banehalvdel, og bolden blev spillet ind i feltet, hvor overliggeren blev vores redningsmand på en afslutning tæt under mål.

Lyseng pressede os meget det meste af halvejen, men vi sluttede bedst med et godt pres og nogle gode afslutninger.

2. Halvleg.

Vi kom bedst ud til 2. halvleg, og fik lagt et godt tungt pres på Lyseng, hvor vi kom frem til en række gode afslutninger på ganske kort tid. Dog manglede den sidste skarphed i afslutningerne, så der kom ingen mål ud af overtaget.

MÅL! 1-2

Efter 42 minutter får vi et frispark imod tæt på midten af banen. Sparket blev slået mod bageste stolpe, og den milimeter præcise aflevering strøg lige over hårtotterne på Simon Schiølin, og mødte pandebrasken på en medspiller, der sikkert dirigerede bolden i mål til 1-2.

Efter målet bølgede spillet frem og tilbage. Lyseng var bedst til at kombinere bolden op ad banen, men fik aldrig rigtig gjort det farligt, mens vi brugte de hurtige omstillinger i et forsøg på at komme tilbage i kampen

STRAFFESPARK!

Efter 60 minutters spil blev en lang aflevering slået op mod Morten Bang. Hans nærmeste modspiller var favorit til at cleare bolden, men ramte helt forbi bolden, og gav dermed Bang en friløber. Lyseng spilleren nåede dog lige præcis at få fat i armen på Bang og rev ham omkuld inde i feltet. Dommeren var ikke i tvivl - Straffespark! Christian "Chrølle" Hansen tog ansvar for sparket, og sendte bolden sikkert i nettet, helt ude ved højre stolpe.

MÅL! 3-2

Efter 65 minutters spil fik vi den afgørende scoring til 3-2. "Mini" slog en lang bold frem mod Jacob Hansen, fra dybt på egen banehalvdel. Lysengs offside fælde kiksede fuldstændigt og Hansen fandt sig helt fri for mål hvor han ikke svigtede, men sikkert satet bolden i nettet med hans andet mål i kampen.

DRAMA!

Simon Schiølin fik gult kort, og måtte dermed slutte kampen på bænken, for at sparke bolden væk efter målet til 3-2. Som om det ikke var nok at vi nu var ekstra presset i slutfasen, så tabte Jacob Hansen hovedet i de døende sekunder af kampen. Ved en ligegyldig situation omkring et indkast, hvor Lyseng spilleren gik lidt for hårdt efter en bold han aldrig kunne have nået, skubbede Hansen han i brystet, hvilket dommeren takserede til gult kort. Den kendelse var Hansen ikke enig i, så han valgte at diskutere med dommeren, hvilket resulterede i endnu et gult kort, og dermed en udvisning af Hansen, som nu misser næste uges kamp mod AIA Tranbjerg med karantæne.

Efter kampen blev Jesper "Smørhånd" Kjærskov udråbt til kampens bedste spiller med hele 8 stemmer. "Smørhånd" spillede en stor 1. halvleg med flere rigtig gode indgreb, der holdt os inde i kampen i en periode hvor vi var meget pressede. De øvrige stemmer gik til Mads Thorsen (3 stemmer) samt Jacob Hansen og Martin Bille der hver fik 2 stemmer.