Simon

Dramatisk kamp endte i remis

Inden kampen skulle var kun en sejr brugbar i jagten på en placering i den bedste halvdel af tabellen inden sommerpausen. Aftenens modstander fra Stavtrup kun 1 point foran os, så vi skulle have en sejr for at gå forbi dem i tabellen.

1. halvleg

I Stavtrup var vi kommet op mod et yngre og mere løbestærkt hold, som lagde os under pres fra kampens start. Vi var nødsaget til at benytte lange bolde frem mod angriberne som vores opspilsmuligheder, da det etablerede opspil var for langsomt og nemt blev lukket ned af de hurtige Stavtrup spillere.

MÅL! 0-1:

Der skulle kun gå godt 5 minutter før vi kom bagud. Efter et Stavtrup hjørnespark, samler de selv bolden op på kanten af feltet i venstre side. En spiller med et stærkt venstreben, som Morten Bang havde advaret os imod, fik alt for meget plads til at afslutte, og han sendte en hård bold i mål ved nærmeste stolpe.

Stavtrup forsatte med at gøre vores opspil svært, og til gengæld var de en konstant trussel med meget præcise indlæg som virkede til altid at finde en medspiller i en farlig position.

MÅL! 1-1:

Efter knap 10 minutters spil fik vi - måske lidt ufortjent - ulignet til 1-1. Morten Bang fandt Jakob Hansen med en god tværbold, og Hansen scorede sikkert på den store chance.

Drama!

Efter godt 15 minutter spillede vi bolden rundt i egne rækker, men en upræcis aflevering fra Jesper "Store" Søndergaard til målmand Henrik Pilgaard, blev opfanget af en Stavtrup spiller. Pilgaard fik afværget i første omgang med en glidende tackling, men uheldigvis blev han trådt over hånden i tacklingsøjeblikket, og han kunne derfor ikke følge op på tacklingen. I stedet tog Stavtrup spilleren selv bolden og trillede den i mål. Dommeren nåede dog at stoppe spillet inden bolden nåede i mål, så Pilgaard kunne få behandling. Målet blev annulleret og kaldt tilbage til et dommerkast, men Pilgaard måtte en tur på bænken for at komme sig over en potentiel skadet hånd. Simon Schiølin trådte hurtigt til, og tog tjansen som "stand-in keeper" indtil Pilgaard igen var spilleklar.

MÅL! 2-1:

Efter 20 minutters spil blev vi fanget på et af de mange giftige indlæg fra Stavtrup. Denne gang blev det lagt ved bageste stolpe og mødt af en medspiller, der lagde en flad tværbold på tværs af feltet til en fri angriber som let prikkede bolden forbi Schiølin i målet.

Fem minutter efter scoringen måtte Schiølin i aktion igen, da Stavtrup fik spillet sig frem til en åben chance. Vores Stand-in keeper udmærkede sig dog med en fantastisk fodparade, og holdt dermed liv i håbet om at få noget med fra kampen. Efter sigende gjorde Simon det så godt i målet at Cheftræner Kaspar "Kalle" Knudsen valgte at holde Pilgaard på bænken til pausen, selvom han var blevet klar til at spille igen.

2. halvleg

Fra halvlegens start havde vi fået Pilgaard tilbage i mål, samt fået nogle friske folk på banen, så vi kunne forsøge at få vendt kampen.

MÅL! 2-2:

Bare 5 minutter inde i halvlegen bolden hos Søren Andersen i venstre siden. Han lægger et præcist indlæg til midten af feltet, hvor Jakob Hansen står klar. Hansen afslutter hurtigt på indlægget, men bolden rammer stolpen og hopper ud til Morten Bang, som stille og roligt kan hjælpe bolden over stregen.

Efter 10 minutters spil får Jakob Hansen en chance der er meget lig friløberen mod Galten i sidste uge. Her har han dog lidt mere tid, og en knapt så generende målmand at skulle forholde sig til. Desvære mister han balancen i afslutningsøjeblikket, og afslutningen bliver for svag og cleares af forsvaret.

Midt i halvlegen får Simon Schiølin en kæmpe chance, da han modtager en aflevering inde i feltet, men hans afslutning er ikke skarp nok, og bolden ryger forbi mål.

Stavtrup har ikke samme pres på vores opspil i 2. halvleg, og deres angreb ender mere i ufarlige afslutninger fra distancen i stedet for de farlige indlæg fra 1. halvleg.

Drama!

Med bare 5 minutter tilbage af kampen støder Søren Andersen sammen med en Stavtrup spiller i meget høj fart. Søren A. falder meget uheldigt og slår både skulder, nakke og hoved i episoden. Der skal en længere behandling til før han er klar til at komme på benene, men kan selvsagt ikke spille kampen til ende.

Ud over et gult kort til Schiølin i de sidste minutter af kampen, skete der ikke mere i kampen. Efter en anden halvleg som vi havde domineret kunne vi godt have ønsket os alle 3 points, men set over hele kampen var point deling nok mest fair.

Efter kampen blev Christian Hansen hyldet som kampens bedste med 4 stemmer, skarpt forfulgt af "Jaap Stam" og Lybye (3 hver)´, "Mini" og Mik Mak (2 hver), Andersen og Schiølin (1 hver)