Endnu en storsejr på Rønbæk Stadion

Vi gik ind til kampen med en forventning om at vi kan gentage sejren over samme modstander fra foråret, hvor vi slog Djurslandsholdet 6-2 på 4 mål af Morten Bang og 2 mål af Kristian "KD" Drachmann. Begge var med i aftenens kamp, og begge var involveret i scoringer igen.

1. halvleg

Forventninger til sejr blev ikke mindre af at vi uden at genere nogen kunne konstatere at Stenvad stilte op med det ældste Oldboys 30+ hold vi endnu har mødt. Derfor var det vigtigt at vi holdte fast i bolden og spillede i højt tempo når vi skulle frem ad banen. Alt dette lykkes godt i 1. halvleg, hvor Stenvad stort set ikke havde en eneste afslutning mod mål.

MÅL! 1-0

Efter 12 minutters spil og en række mindre chancer som ikke var ført til det store, lykkedes det os at få bolden i nettet bag en ellers velspillende Stenvad målmand. Ulrik "Usche" Lind sparkede et hjørnespark fra venstresiden ind mod midten af feltet, hvor Jakob Hansen gik ind i duel med målmanden, som Hansen pressede til at bokse bolden skævt og ind i eget mål.

Efter målet fortsatte vi med at styre spillet og kombinere os godt op ad banen, bl.a. via nogle aktive kanter hvor specielt Simon Schiølin og Jesper "Mini" Olesen på højrekanten kom frem til flere gode muligheder for indlæg. Desværre var der enten ikke nok at sigte efter i feltet eller indlæggende for dårlige, så vi fik for lidt ud af dem.

MÅL! 2-0

Endnu et hjørnespark fra venstresiden blev efter 17 minutter sparket mod bageste stolpe, men var lige præcis for høj til at blive headed på mål. I stedet fangede Simon Schiølin bolden og sendte et nyt indlæg på tværs af feltet, som "KD" fik snittet med hovedet. Bolden faldt ned til Christian "Krølle" Hansen, som med ryggen til mål tog bolden, vendte "på en tallerken" og sparkede bolden hårdt i nettet uden chance for målmanden.

MÅL! 3-0

Stenvad virkede chokerede over de to hurtige mål, og efter 20 minutters spil blev en aldeles ufarlig situation forvandlet til en åben målchance til Morten Bang. Stenvad var igang med at starte spillet igen efter et frispark midt på egen halvdel, da en svag aflevering blev opsnappet af Bang som nu havde frit spil mod mål og uden problemer sendte bolden i nettet til 3-0.

Kort før pausen knækkede filmen for en af Stenvad spillerne, da han i kamp om bolden med Kasper Drachmann følte sig "forulempet" og begyndte at svinge vildt om sig med armene mens han råbte og skreg efter dommeren for at få et frispark. Det var kun et held at Kasper ikke blev ramt. Episoden gav flere spillere deja vu fra vores kamp med Stenvad i foråret, hvor selv samme spiller var tæt på at komme i infight med en medspiller efter længerevarende mundhuggeri.  Samme spiller ikke var færdig med at markere sig uheldigt med sit temperament. Også i 2. halvleg var den gal et par gange, men det udviklede sig heldigvis ikke til andet end høje verbale udbrud.

2. halvleg

Vi sad fortsat på kampen fra starten af 2. halvleg og lykkedes også med at flytte bolden godt rundt i egne rækker. Vi kom også frem til Stenvad felt et par gange i starten af halvlegen, men igen uden at bleve rigtig farlige.

MÅL! 4-0

Godt 10 minutter inde i halvlegen fik vi igen scoret. En hurtig omstilling blev sat igang efter en bolderobring på egen banehalvdel. Bolden endte hos netop indskiftede Kim Rafn på midten af banen og han fik prikket bolden i dybden til den evigt energiske Sportsdirektør Simon Schiølin, som havde taget et af hans utallige rush op ad højrekanten. Afleveringen faldt helt rettidigt ift. at Simon holdte sig ude af offside, så Sportsdirektøren havde nu en halv bane fri mod mål. Om Simon nåede at tænke over hvor meget situationen lignede den friløber han havde i weekenden mod Sealand og brændte på det skamligste, skal der ikke gisnes om, men denne gang fik han prikket bolden under den frembusende målmand og i mål. Det var hans første sæsonscoring og en smertefuld en af slagsen. Simon blev truffet hårdt af målmanden efter afslutningen og måtte sunde sig lidt inden spillet kunne genoptages. Han blev skiftet ud kort efter.

MÅL! 4-1

Mod slutningen af af kampen kom Stenvad frem til vores felt lidt oftere og fik også afsluttet angrebene godt. Kort efter målet til 4-0 havde Stenvad et skud på trekantsammenføjningen, og efter godt 20 minutters spil fik de reduceret til 4-1, da de kom først på en ripost fra en Jesper "Smørhånd" Kjærskov parrade på en hård flad afslutning.

Reduceringen var dog det sidste de kom frem til i kampen. I den anden ende havde vi flere gode muliheder for at komme yderligere foran, men uden den fornødne skarphed i afslutningerne førte de ikke til noget.

MÅL! 5-1

Inden topscorer Morten Bang sammen med en modspiller så gult for at skubbe/sparke lidt til hinanden, havde han banket bolden i nettet på et langskud fra 25 meter, hvor målmanden bare, nærmest opgivende, havde kigget på at bolden suste forbi ham til slutresultatet 5-1. Søren Andersen blev krediteret for en assist da han lagde bolden af til Bang.

Meget kan siges om både Stenvads opførsel igennem 70 minutters fodbold og håndteringen af denne fra den unge dommer som havde debut i Oldboysrækken, men det giver ikke mening at bruge mere spalte plads på. Pinligt er vist det mest dækkende ord for den del.

Efter kampen blev anfører Søren Andersen udråbt til kampens bedste med 4 stemmer. Yderligere stemmer blev givet til "KD" og "Krølle" Hansen med 3 hver, Simon og "Stam" med 2 hver, samt Kasper Drachmann med en enkelt stemme.