Top underholdning i varmen på Rønbæk Stadion

I stærkeste kontrast til sidste uges kamp mod Aarhus 1900, var der dømt hedebølge og vindstille på Rønbæk Stadion til aftenens kamp mod Stenvad. Varmen var så hård ved modstanderen at de valgte at holde opvarmningen i den begrænsede skygge træerne omkring banen kunne give dem.

1. halvleg

Selvom vi efterhånden er ved at opbygge lidt af en stime på hjemmebanen i Hinnerup, med 3 sejre i ligeså mange hjemmekampe i år, så var det gæsterne fra Stenvad der kom til afslutning først. Allerede efter 3 minutters spil fik gæsterne kombineret sig igennem i vores venstre forsvarsside, men Jesper "Smørhånd" Kjærskov viste stor sikkerhed i en-mod-en situationen og fik afværget et tidligt føringsmål.

MÅL! 1-0

Efter blot 6 minutter fik vi dog, som så mange gange før på hjemmebane, sat vores aftryk på kampens indledning. Kristian "KD" Drachmann fandt et stort tomt rum på midten af banen og havde masser af tid til at finde Morten Bang påhøjrekanten med præcis aflevering. Bang udfordrede sin direkte modstander og trak ind i banen, hvor han kunne lægge bolden tilrette for sit venstreben. Med et følt spark sendte han bolden ind over målmanden og i mål ved fjerneste stolpe.

MÅL! 2-0

Små 10 minutter efter føringsmålet var Bang igen på spil. Denne gang blev han assisteret af Ulrik "Usche" Lind, som efter en energisk bolderobring midt på banen sendte Bang alene mod mål. Igen var topscoreren kølig i afslutningen og fordoblede føringen.

Herefter begyndte Stenvad at melde sig ind i kampen igen. i løbet af bare 2 minutter kom de frem til to store chancer, men en yderst velspillende "Smørhånd" i målet fik i første omgang forstyrret Stenvad spilleren så meget at han missede bolden helt fri for mål, og bare 2 minutter senere blokerede han en friløber på kanten af feltet med en eminent fodparade, da dommeren valgte at overse en offside situation.

MÅL! 3-0

Minuttet efter Stenvads dobbeltchance fik Morten Bang sit hattrick. Christian "Krølle" Hansen sendte ham til baglinien med en lang aflevering, og da målmanden af uforklarlige årsager valgte at agere forsvarsspiller langt fra sit mål, valgte Bang at afdrible ham og trille bolden i det tomme mål til pausestilling 3-0.

2. halvleg

MÅL! 4-0

Efter 44 minutters spil fik vi endegyldigt lukket kampen. Denne gang stod Morten Bang for forarbejdet. Han betalte tilbage på den assist han fik ved det første mål, da han sendte bolden i fødderne på "KD" inde i feltet, som let kunne sparke bolden i nettet.

Vi havde fra halvlegens start flyttet rundt på opstillingen, så vi i stedet for den normale 4-4-2 var gået over til 3-4-3. Det betød blandt andet uvante defensive opgaver for Jakob Hansen, som han dog klarede meget godt. Midt i halvlegen blev en af hans aktioner beskrevet meget malende som "et hidsigt tilbageløb" fra en af holdkammeraterne. Ændringerne krævede lidt tilvending, og Stenvad fik bragt sig lidt bedre med i kampen igen.

MÅL! 4-1

10 minutter før slutfløjtet fik Stenvad bolden forbi "Smørhånd" i målet. Et simpelt opspil over kanten med en efterfølgende flad rværbold, endte hos en alt for fri Stenvad spiller der kunne udplacere en sageløs målmand

MÅL! 5-1

Glæden over reduceringen holdt dog kun små 5 minutter. Her var "Usche" på spil på kanten af feltet, og igen stod "KD" fri i feltet og kunne sparke en tværbold fra "Usche" i nettet.

MÅL! 6-1

"Usche" spillede meget uselvisk hele kampen, og med sin 3. assist fandt han Morten Bang fri i feltet som let kunne banke sit 4. mål i netmaskerne.

MÅL! 6-2

En velspillende "Usche" skulle  også få en rolle i kampens sidste aktion. Efter et hjørnespark til gæsterne, fik vi ikke clearet bolden ordenligt. Bolden ender i feltet ved "Usches" markering og selvom der dårligt nok er kontakt mellem de to spillere, falder Stenvad spilleren ned i feltet, hvorefter dommeren dømmer straffe. Med kampens sidste spark reducerer Stenvad til slutresultatet 6-2.

Med aftenens sejr har vi nu 4 sejre i træk på hjemmebane denne sæson, og vi har scoret mere end 4 mål per hjemmekamp i snit. I kontrast hertil har vi spillet 3 udekampe som alle er tabt. Her har vi samlet set scoret sølle 5 mål, men lukket 18 mål ind. Med andre ord er vi som nat og dag på ude- og hjemmebane. Skal vi slutte i den øverste halvdel af årets turnering kræver det større point høst på udebane også.

Der var ikke megen tvivl om hvem der skulle have æren som kampens bedste spiller og et gavekort til Sportigan i Hinnerup. 4 mål og 1 assist gav 6 stemmer til Morten Bang. Den dobbelte målscorer "KD" fik 3 stemmer mens "Usche" og "Smørhånd" blev belønnet for en god kamp med 2 stemmer hver. "Krølle" Hansen og "Jaap Stam" fik hver 1 stemme.