Historisk kedelig kamp mod rækkens bundhold

Med mere end en halv trup på skadeslisten og endnu en allerede under opvarmningen til aftenens kamp mod Kolind/Perstrup, hvor sidste uges dobbelte målscorer Per "Folke" Volquarts fik en forstrækning i baglåret, var bestemt ikke den bedste optakt til kampen om vigtige points, og en plads i slutspillet om kredsmesterskabet. Fra den positive kant, var der comeback til Morten Bang og Christian Hagelqvist, som begge har døjet med skader på det seneste.

Lad mig sige det med det samme; denne kamp vil ikke blive husket for hverken drama, intensitet eller mange chancer. Det er til trods for at der blev uddelt ikke færre end 3 gule kort og et direkte rødt i løbet af kampen. Desuden truede dommeren (eftersigende) med at forlade banen, hvis ikke der blevet skruet ned for kommentarerne fra sidelinjen. De fire kort svarede stort set til det samlede antal nævneværdige chancer i hele kampen.

Første halvleg var så fattig på chancer, at dommeren havde fået uddelt de første 3 gule kort (2 til os og 1 til gæsterne) inden første store mulighed opstod. Vi fik en sjælden gang bragt bolden ind omkring det lille felt, men Kasper "Poppe" Andersen  endte i en alt for spids vinkel til målet da afslutningen faldt. Resultatet var at bolden listede til målspark via ydersiden af stolpen.

I 2. halvleg fik vi vinden i ryggen (og solen i øjnene), hvilket skulle vise sig afgørende for udfaldet af halvlegen. Vi udnyttede vinden til at presse spillet langt op på gæsternes banehalvdel, hvor de tydeligvis havde besluttet sig for at spille med en kompakt defensiv. De havde sat et par hurtigere folk frem i angrebet, i håbet om at komme til nogle chancer på hurtige omstillinger. Efter blot 1 minuts spil af halvlegen blev vi fanget i sådan en omstilling. Bolden blev sparket hen over hovedet på vores forsvar, som var alt for sene til at reagere på den friløber afleveringen gav. Dermed fik Kolind angriberen en 1-mod-1 situation med Jesper "Smørhånd" Kjærskov, og et kikset forsøg på at lobbe bolden over "Smørhånd", blev alligevel farligt da bolden forsvandt i solen for "Smørhånd". Han opdagede for sent hvor bolden var, og kunne ikke nå tilbage og afværge. Kolind havde bragt sig foran 0-1 på deres første chance i kampen.

Ondt skulle blive værre, blot minuttet efter vi igen var blevet fuldtallige, da Christian Hagelqvist uheldigt begik frispark uden for feltet. Han var bagerste forsvarer i situationen, og det takserede dommeren til direkte rødt kort. Der kom ikke noget ud af frisparket, men bagud 0-1 med en mand i undertal de sidste 25 minutter af kampen, var langt fra optimalt for jagten på mål og points. Vi blev dog nødt til at satse for at søge udligningen, og Klaus Rafn blev skubbet frem på midtbanen for at få overtallet der. Dermed var vi mere sårbare i forsvaret, men gæsterne var mest opsatte på at forsvare kampen til ende, så det var det eneste rigtige at gøre.

Vi havde fortsat meget svært ved at komme frem til chancer, og i perioden efter udvisningen havde vi kun én reel afslutning indenfor målrammen. Morten Bang tog chancen fra 20 meters afstand, men bolden endte lige på målmanden. I den anden ende havde Kolind/Perstrup 2-3 hurtige omstillinger, meget lig den de scorede på, men vi kom godt tilbage og fik afværget situationerne. Også "Smørhånd" fik gjort skaden fra målet god igen med en flot dobbeltredning på én af kontraangrebene.

Vores største chance kom i kampens sidste minut. Et langt frispark fra midten af banen, blev sendt ind i klumpen af med- og modspillere foran gæsternes mål. Her kom Klaus Rafn højest, og fik snittet bolden med toppen af hovedet. Desværre fik han lige nøjagtig ikke rettet bolden tilstrækkeligt af til at styre bolden i mål, og den sejlede i stedet lige forbi stolpen. Mere blev det ikke til, og vi kunne konstatere at vi nu skulle håbe på sejr til Grundfør over Thorsø i en af aftenens andre kampe, hvis vi skulle holde fast i den slutspilsgivende 4. plads. Heldigvis fik vi en hjælpende hånd fra naboklubben, som sejrede 4-3.

Efter kampen var der ikke megen tvivl om atKampens bedste spiller havde været Klaus Rafn. Han fik 11 af 15 stemmer. De øvrige stemmer gik til Kasper "Poppe" Andersen (2), Jesper "Mini" Lauridsen (1) og Jacob Langvad (1).

Slutspillet om kredsmesterskabet starter allerede mandag den 13. juni, hvor modstanderen bliver det suveræne tophold fra Skødstrup. Der er dog lagt op til en spændende affære, da vi er det hold der har været klart tættest på at tage point fra Skødstrup i de indledende kampe, da vi tabte 2-3 på hjemmebane. Det kræver dog et hold i topform som rammer dagen, og med vores øjeblikkelige skades- og karantænesituation, så kunne det godt blive en rigtig vanskelig opgave.