Nyt nederlag med europæiske tømmermænd

Mindre end en uge efter vores enestående 5-4 sejr over et meget ungt Arsenal Community hold, stod der igen points på spil, da rækkens nummer 2 kom på besøg i Hinnerup. Historisk har vi spillet nogle tætte kampe mod Lystrup, men der var ikke mange gengangere på aftenens hold fra de seneste møder med gæsterne fra Aarhus. Vi var igen ramt af en del afbud, hvilket betød at Flemming Høvl Jensen blev indkaldt til sin første optræden for det velgørende fodboldhold.

Lystrup startede kampen bedst, og fik presset spillet op på vores banehalvdel. Dog holdt vi dem fra regulære chancer i kampens indledning, trods det store overtag i spillet. Der skulle dog kun gå 10 minutter før gæsterne fik bragt sig foran0-1, hvor de alt for nemt spillede sig igennem vores forsvar.

Vi kom frem til meget få kvalificerede afslutninger i 1. halvleg. Den mest kvalificerede stod Morten Bang for efter 15 minutters spil, da han fik bolden på højrekanten fra Kim Rafn. Bang tog to træk ind i banen og sparkede på mål. Bolden blev ramt hårdt og præcist, og blæste fordi en lammet målmand, ind i det fjerneste målhjørne til 1-1. Et tørt hug der mindede meget om Bang's frisparkscoring mod Arsenal i fredags.

Glæden over udligningen holdt i 6 minutter. Her fik Lystrups dynamiske opspil flyttet så meget rundt på vores bagkæde, at vi kom til at stå helt forkert, og igen kom de alt for let frem til afslutning og scoringen til 1-2, som også var stillingen ved pausen.

De helt store tema i 2. halvleg blev dommerens vurdering af offside. Lystrup overlod mere af spillet til os, hvilket betød at vi kom højere op at stå med bagkæden. Det gav gæsternes hurtige angribere bedre plads til at udfordre vores tungere forvarer. To gange i halvlegen fik spillet lov til at fortsætte, selvom gærsternes spillere var åbentlyst offside. Begge gange fik angriberne så meget forspring at vi ikke havde mulighed for at nå dem, og begge gange resulterede det i scoringer. Efter 51 minutter var vi således kommet bagud 1-4.

Billedet fortsatte halvlegen ud. Vi havde overtageet i spillet, men fik ikke afsluttet vores angreb godt nok. Lystrup udnyttede de hurtige omstillinger, men havde mistet lidt af kynismen og skarpheden mod slutningen af kampen, og lykkedes ikke med at score yderligere. I kampens sidste minutter fik vi hjørnespark i højre side, som ligadebutant Anders Lunde tog sig af. Indflægget gik mod forreste stolpe, hvor Kim Rafn fik presset målmanden tilstrækkeligt til, at bolden smuttede mellem hænderne på ham. Første berøring på bolden, efter den havde forladt målmandens handsker, kom fra Jesper "Store" Søndergaard, som også var søgt mod forreste stolpe. Desværre ramte bolden hans knæ i fremdrift og strøg lige forbi opstanderen.

Kampen endte1-4, og igen må vi erkende at vi tabte til et bedre hold. Ingen tvivl om at Lystrups nye trup var væsentlig forbedret ift. tidligere opgør, mens vi manglede flere af specielt vores yngre profiler.

Efter kampen blev Jesper "Smørhånd" Kjærskov kåret som Man of the match med hele 10 stemmer, trods de mange mål der blev scoret. "Smørhånd" var en væsentlig årsag til at nederlaget ikke blev større. Debutanten Flemming Høvl Jensen fik 4 stemmer mens Michael "Mik Mak" Krattet fik den sidste stemme.

Næste opgave er på udebane mod Virup mandag den 1. maj. Det mest positive vi kan tage med til den kamp er nok, at vi ikke har tabt på udebane i 2017....