Lidt ujævn start på forårssæsonen

Optakten til forårets første kamp ude mod Odder blev lidt rodet, da vi først på kampdagen havde en nogenlunde fuld trup på plads. Spillet i kampens indledning bar også præg af, at det var længe siden spillerne havde været på græs. Det var lidt ujævnt og der skulle gå 20 minutter før den første egentlige afslutning blev noteret. Vi fik ført bolden ned til hjemmeholdets felt, og efter en masse småspil, hvor Odder spillerne nærmest bare stod og kiggede på, endte bolden hos Peter Breiner midt for mål. Breiner fik dog et meget skidt træf på bolden, så det mest af alt lignede en tilbagelægning til målmanden i stedet for et skud på mål.

Efter 25 minutter blev Odder farlige for første gang. Et relativt ufarligt indlæg fra højre side fik Jesper "Smørhånd" Kjærskov fejlbedømt, og i stedet for at slå bolden ud af farezonen, ender han med at lægge den til en modspiller bag ham, som let kan trille bolden i nettet til 1-0.

Vi havde egentlig ok styr på kampen, og kom stærkt ud til 2. halvleg. Bare 3 minutter efter pausen brød Morten Bang igennem på venstrekanten, og slog et præcist indlæg ind på kanten af det lille felt, hvor Kim Rafn kunne løbe ind i bolden og heade os på 1-1.

10 minutter inde i halvlegen var Morten Bang igen på spil ned ad venstrekanten, og igen fik han leveret et godt indlæg som Peder Soelberg denne gang var modtager af. Soelberg havde masser af tid til at få kontrol over bolden og sparke os i front 1-2.

Sidste halvdel af halvlegen begyndte Odder spillerne at løbe tør for kræfter, og de eneste chancer de kom frem til, var direkte på frispark uden for vores felt. De fik et par stykker, som begge var meget kompetent sparket, og gav os lidt sved på pandebrasken. De endte dog begge med "lige-ved-og-næsten", så vi kunne trække os ud af kampen som vindere for 125. gang i 240 ligakampe.

Morten Bang blev kåret til Man of the match efter hans to målgivne og kampafgørende indlæg. Bang fik 4 af 13 stemmer, mens resten af stemmerne blev fordelt på Peder Soelberg (3), Jesper "Smørhånd" Kjærskov (2), Morten K. Andersen (1), Anders "Anke" Rasmussen (1), Klaus Rafn (1) og Kim Rafn (1).