Sikker sejr i sæsonafslutning

Sæsonens sidste kamp hjemme mod Odder var en ren formalitetskamp. Vi kunne maksimalt nå en 3. plads i rækken, men selv med en sejr over Odder, kunne vi ryge på 4. pladsen, hvis Lyseng vandt deres sidste kamp. Der var derfor meget lidt på spil, andet end at give Cheftræneren en sejr i afskeds- og fødselsdagsgave.

Odder kom til Hinnerup i en noget anden forfatning end da vi mødte dem tilbage i april, og der var ikke meget bid i dem. Allerede efter 5 minutter blev deres manglende evne til at stoppe vores gennembrud over kanterne, og deres ikke-eksisterende opdækning i feltet udstillet, da Anders "Anke" Rasmussen fik et indlæg til bagerste stolpe, som blot skulle styres i et tomt mål. Han fik dog ikke det rigtige træf på bolden, som endte forbi mål. Det var én af de der chancer der er sværere at brænde end at score på.

Vi havde total spildominans, men kunne ikke score på de mange chancer gæsterne tillod. Efter 22 minutter fik de dog bragt sig ned omkring vores felt, hvor de fik tilkæmpet sig et frispark. Vi havde set i den første kamp, at de havde en vældig habil frisparksskytte, og han fik da også sendt en kanonkugle i nettet bag Jesper "Smørhånd" Kjærskov, og bragt Odder foran 0-1, stik mod spil og chancer.

Der skulle dog ikke gå mere end 1 minut før vi havde udlignet gæsternes føring. Endnu et indlæg til bagerste stolpe, denne gang fra Claus Møller, blev igen mødt af Anders "Anke" Rasmussen, som ikke lavede samme fejl som i starten af kampen, men headede bolden sikkert i nettet til 1-1. Med 5 minutter tilbage af 1. halvleg fik vi igen bolden i nettet, men dommeren vurderede at Kim Rafn var foran bolden, da Martin Bøjer lagde sin tværpasning til ham, og målet blev underkendt under stor protest.

Vi fik dog hurtigt styr på effektiviteten foran mål i 2. halvleg. Bare 5 minutter inde i halvlegen fik Klaus Rafn en stikning fra Jan Christensen og var helt fri med målmanden, som sikkert blev passeret til 2-1. 10 minutter senere blev Klaus Rafn igen sendt mod mål med en stikning, denne gang fra Martin Bøjer. Igen var Klaus usvigelig sikker, og med sin anden scoring i kampen bragte han os foran 3-1.

Kampen var på dette tidspunkt lukket, men måltyven Kim Rafn ville ikke stå tilbage for lillebror, så da han fik en tværaflevering serveret fra Martin Bøjer efter en omstilling, omsatte han den sikkert til mål, og en 4-1 føring. Kampens sidste nævneværdige handling var et straffespark begået mod gæsterne, som Jan Schouby sikkert omsatte til slutresultat 4-2.

Vi sluttede en godkendt sæson på 4. pladsen (da Lyseng vandt deres sidste kamp også). Det var dog tættere i toppen i år, end det har været tidligere, så vi ser frem til den nye sæson, som starter 11. august ude mod Galten.

Klaus Rafn blev igen kåret som Man of the match, bl.a. pga. hans to sjældne scoringer. Klaus fik 6 af 14 stemmer. De øvrige stemmer fik Jesper Hansen (3), Morten K. Andersen (2), Martin Bøjer (2) og Claus Møller (1).