Tre på stribe... bedste sæsonstart EVER!

Der var flere milepæle der blev opnået til aftenens udekamp mod Østdjurs 91. Hvis vi inkluderer alle kampe holdet har spillet siden 2007, dvs. inklusive europæiske- og opvisningskampe, var aftenens kamp nummer 200 i rækken. Samtidig markerede kampen også det længste vi nogensinde har været hjemmefra til en ligakamp. Aftenens kamp blev afviklet i Trustrup ved Grenå, og så langt ude har vi faktisk aldrig været. Som om det ikke var nok, så kunne vi med en sejr sikre os den bedste sæsonstart EVER!, med 3 sejre i 3 kampe. Cheftræner Jesper "Carlos" Stenbroen havde dog ikke den mest optimale optakt til kampen, da han modtog to afbud på selve kampdagen - det sidste i bilen på vej til Trustrup. Det betød, at vi måtte spille jubilæumskampen uden udskiftere.

Vi startede kampen som sæsonens første to kampe, med at være spilstyrende, og gøre god brug af den plads vi fik midt på banen, til at kombinere os frem til chancer. Desværre må vi bare sige, at skarpheden (kynismen om man vil) bare ikke er der i de afgørende situationer foran mål. Alt for mange store chancer blev brændt i kampens indledning.

Der skulle gå 15 minutter før vi endelig fik bolden i nettet til 0-1. Vi havde haft held med temposkift i vores opspil, og det var netop en dyb aflevering fra Jesper "Mini" Lauridsen fra midten af banen, der skabte den målgivende chance. Jan C. fik en sukkerbold inde i feltet, og med en hård og præcis afslutning, sparkede han bolden i nettet via den fjerneste stolpe. Det var Jan C's første mål for holdet. Efter scoringen blev vi ved med at dominere og meget af spillet foregik omkring hjemmeholdets felt. Som tidligere nævnt havde vi dog ikke den nødvendige skarphed, til at få scoret på de mange chancer vi skabte. Østdjurs var kun sjældne gæster nede omkring vores felt, og havde kun 2-3 afslutninger mod mål i 1. halvleg, som dog alle gik forbi mål.

Hjemmeholdet foretog et par forstærkende udskiftninger til 2. halvlegs start, og de lagde et væsentligt højere pres på vores opspil i indledningen af halvlegen. Samtidig var vi kommet til at stå meget længere tilbage på banen, og opspilsmulighederne var sværere at få øje på end i 1. halvleg. Godt 8 minutter inde i halvlegen, kort tid efter hjemmeholdet første afslutning inden for rammen, gav det høje pres pote for Østdjurs 91. Midterforsvarer Jesper "Store" Søndergaard, som indtil da havde spillet en fejlfri kamp, manglede opspilsmuligheder og fik i stedet lagt en presset bold tilbage til forsvarsmakker Klaus Rafn. Den regnvåde bane gjorde det svært at kontrollere den pressede aflevering, og bolden blev tacklet fra Klaus Rafn. Det gav hjemmeholdet en friløber mod Jesper "Smørhånd" Kjærskovs mål, og "Smørhånd" var chanceløs i duellen, som førte til en ærgerlig udligning til 1-1. Vi havde netop snakket om hvor vigtigt det var at få scoret mål nummer to, så hjemmeholdet ikke havde fornemmelsen af at de stadig var med i kampen. Scoringen gjorde nu situationen noget sværere for os, bl.a. fordi Østdjurs 91 havde overtaget momentum i denne periode.

Heldigvis rejste vi os efter udligningen, og den sidste halvdel af 2. halvleg fik vi igen kontrol over kampen, og satte gang i angrebene over kanterne. Der blev lagt et tungt pres på hjemmeholdets mål mod slutningen, og med små 10 minutter tilbage af kampen kom forløsningen. Peder Soelberg brød igennem på venstrekanten og lagde et kælen ydersideaflevering til bagerste stolpe, hvor Kim Rafn dukkede op og skubbede bolden i nettet med pandebrasken til 1-2. Tæt på at være en tro kopi af "Brødre-målet" fra sidste uges kamp mod ASA.

Med momentum tilbage på vores fødder og ganske kort tid tilbage af kampen, skulle sejr nummer 3 af 3 mulige bare køres sikkert hjem. Vi fik dog lukket kampen helt med bare 3 minutter tilbage, da Peder Soelberg blev nedlagt i hjemmeholdets felt. Dommeren dømte straffesparket, som "Smørhånd" sikkert satte ind til 1-3. Det var "Smørhånds" anden scoring for holdet. Begge sat ind på straffespark.

Kampen endte 1-3, og vi kan nu glæde os over den bedste sæsonstart nogensinde. Kampens bedste spiller blev Klaus Rafn med 5 stemmer. De øvrige stemmer gik til Jan C. (3), Jesper "Store" Søndergaard (1), Martin Ilner (1), Anders "Anke" Rasmussen (1) og Martin Bøjer (1 - debutstemme).