Posten bed fra sig, men blev slået klart

De seneste fire kampe mod Posten har vi vundet med et gennemsnit på 6 mål pr. kamp. Derfor var der store forventninger til en målfest på Ellekær anlægget her til aften. Vi havde ikke færre end 5 deciderede angribere i truppen, så taktikken var selvsagt med overvægt på offensiven.

Vi startede kampen stærkt, og flyttede bolden fornuftigt rundt på banen, med korte pasninger. Det stod hurtigt klart, at vores forreste folk havde en klart mere fart i fødderne end hjemmeholdets forsvar. Desværre fik vi ikke udnyttet det godt nok, da vi alt for ofte løb i deres velfungerende offside fælde. Vi kom dog frem til flere gode chancer, men skarpheden manglede når bolden skulle det sidste stykke ind over stregen.

Vi skulle helt frem til midt i 1. halvleg før der kom gang i målscoringen. Martin Bøjer fandt Morten Bang med en veltimet dybdebold, og Bang sparkede koldblodigt bolden i nettet til 0-1. Vi skulle få flere gode muligheder i halvlegen, men igen blev det ved lige-ved-og-næsten. I den anden ende havde vi nogenlunde styr på deres offensiv. De enkelte gange de truede på den sidste tredjedel af banen, manglede hjemmeholdet opfindsomhed til af få afsluttet angrebene. Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet havde en stille halvleg, som sluttede med en alt for spinkel 0-1 føring.

Jacob Hansen var startet på bænken for første gang siden nogensinde, men han kom på banen fra 2. halvlegs start. Han fik lynhurtigt sendt en hilsen ud til cheftræneren om, at det nok havde været bedst at lade ham starte. Posten havde ikke rørt bolden én eneste gang i 2. halvleg, før Jacob Hansen havde bragt os foran 0-2. En lang pasning fra Anders "Anke'" Rasmussen blev kælent taget ned af Hansen, som var helt fri med målmanden. Den perfekte aflevering kvitterede han for med en sikker scoring. Der var spillet mindre end 30 sekunder af halvlegen da scoringen faldt.

En chokstart for hjemmeholdet, som dog fortsat kunne øjne muligheden for at komme tilbage i kampen. De var på ingen måde blevet kørt over af os, men vi havde været bedst på bolden og skabt mest. Midt i halvlegen fik de dog tilkæmpet sig et straffespark, begået af Kim Rafn, som havde taget et godt tilbageløb, der dog endte med en tackling uden bold inde i feltet. Straffesparket blev sikkert eksekveret til reducering 1-2.

I denne fase af kampen var vi begyndt at se lidt slidte ud. Der var ikke længere de samme muligheder for at kombinere bolden op ad banen, selvom der egentlig var plads nok. Spilstationerne manglede simpelthen. Derfor blev der gået mere direkte til værks, med sololøb op gennem midten. Netop et sådant fra Peder Soelberg fik os tilbage på sporet igen. Det lykkedes ham at trække opmærksomheden til sig, hvilket gav plads til Morten Bang. En perfekt stikning bragte Bang fri med målmanden og endnu en gang placerede han bolden uden for målmandens rækkevidde til 1-3.

Posten kom tæt på reducering mod slutningen af kampen, da "Smørhånd" fik vippet et hovedstød på overliggeren, og Michael "Mik Mak" Krattet var hurtig over riposten og fik bolden ud af farezonen. Med bare 3 minutter tilbage af kampen, fik vi dog endegyldigt lukken den. Jacob Hansen kom igen igennem til afslutning, men målmanden fik blokeret skuddet. Riposten blev dog samlet op af Martin Bøjer, som sikkert kunne skubbe bolden i nettet til 1-4. Skaden skulle blive endnu større, da Jacob Hansen sluttede kampen af med scoringen til 1-5 i de døende sekunder af kampen. Assisten kom igen fra Peder Soelberg.

Sejren over Posten var vores 10. sejr i træk denne sæson, og vi skal nu holde momentum i næste uges kamp mos Hadsten på E. Trasborg Park i Hinnerup. Kampen spilles 30. maj klokken 19.00.

Efter kampen blev Klaus Rafn fortjent kåret som Man of the match med 5 stemmer. De øvrige stemmer gik til 150 kamps jubilar Jesper "Store" Søndergaard (4), Christian Hagelqvist (1), Anders "Anke" Rasmussen (1), Peder Soelberg (1), Morten Bang (1) og Jacob Hansen (1).