3. hjemmesejr i træk gav oprejsning

Viljen og attituden var den afgørende forskel da vi onsdag aften sikrede os den tredje hjemmesejr i træk denne sæson.

1. halvleg;

MÅL! 1-0

En taktisk ændring med en mere offensiv 3-5-2 opstilling gav hurtig pote efter bare 5 min. hvor topscorer Morten Bang, efter fornemt oplæg fra Jacob Hansen, elegant helflugtede bolden i mål til 1-0.

MÅL! 2-0

I denne periode sad vi solidt på spillet. Midtbanen erobrede mange bolde højt oppe på banen og blot et kvarter inde i kampen udbyggede Kristian "KD" Drachmann føringen til 2-0, efter et godt dybdeløb på en god lang bold fra Simon Schiølin.

Resten af halvlegen bølgede spillet lidt frem og tilbage med et par løse chancer i begge ender.

2. halvleg:

Kvaliteten dalede lidt i anden halvleg, men vi var stadigvæk toneangivende og stod for langt de fleste afslutninger. Specielt topscorer Morten Bang havde en håndfuld store chancer, men effektiviteten manglede og de mange afslutninger resulterede ikke i flere mål fra hjemmeholdet.

Sejren kom dog aldrig i fare og vi fik revancheret sidste uges dårlige indsats og er nu tilbage i top 5 i rækken. Efter kampen blev Kristian Drachmann kåret som kampens spiller med 4 stemmer efter en god løbeindsats på midtbanen, men generelt god indsats fra hele holdet, der bl.a. bød på målmand Henrik Pilgaards første clean sheet i 3 år, og bare det andet i hans Oldboys-karriere. De øvrige stemmer fordelte sig på Christian Hansen og Søren Andersen (3 hver), "Jaap Stam" og "Usche" (2 hver) mens Kasper Drachmann fik 1 stemme.