Velgørende feriebold endte i nederlag til bundhold

Efter et knapt så populært nederlag til Skødstrup før sommerpausen, stod der revanchekamp på programmet denne varme onsdag aften på Rønbæk Stadion. Aftenens modstander lå inden aftenens kamp under os i tabellen, så det var ekstra vigtigt at vi kunne få et resultat med fra kampen, for at holde dem bag os.

1. Halvleg

Kampens indledning var meget lige. Vi havde god succes med at spille bolden stille og roligt op ad banen, og kom da også frem til lidt sporatiske, men ufarlige, afslutninger.

MÅL!

Et af vores helt store problemer denne sæson, har været at holde nullet de første 5 minutter af kampen. Det formåede vi heller ikke i aften. På deres første hjørnespark fik Skødstrup presset bolden i nettet, da sløset opdækning gav deres angriber mulighed for at komme først på indlægget tæt under mål. Bolden blev dog hverken headed eller sparket i mål, men derimod slået ind med hånden. Dommeren kunne ikke se forseelsen, da der var mange med- og modspillere omkring bolden i situationen.

Vi fortsatte med at spille bolden tålmodigt rundt efter målet, og havde et lille spillemæssigt overtag. Skødstrup var dog hurtige i omstillingerne, hvor vi havde lidt sværere ved returløbene. Det skabte en række farlige situationer, men ikke noget der førte til mål.

MÅL!

Efter godt 20 minutters spil fik vi endelig udbytte af vores tålmodige boldomgang. En lang stikning til Jacob Langvad endte hos Skødstrups målmand, som dog i stedet for at sparke bolden væk med det samme, forsøgte at afdrible Jacob som havde fortsat sit løb efter bolden. Afdriblingen mislykkedes og Jacob fik kontrol over bolden, men blev revet omkuld af målmanden. Klokkeklart straffespark. Kristian "KD" Drachmann tog ansvaret og sparkede sikkert bolden i nettet til 1-1.

Efter udligningen var kampbilledet det samme som før. Vi spillede tålmodigt og Skødstrup forsøgte at overløbe os på deres omstillinger. Et par gange var det også ved at gå galt, men storspil af Jesper "Smørhånd" Kjærskov holdt dem fra at komme foran.

MÅL!

Kort før pausefløjt gik det dog galt. Et opspil i vores højre forsvarsside, endte med at Jesper "Mini" Lauridsen fik kantet en modspiller på kanten af feltet. Modspilleren gjorde et stort nummer ud af at kaste sig ind i feltet, og han gjorde det så godt at dommeren prompte dømte straffespark. Skødstrups målmand scorede sikkert 1-2 på straffesparketet. En skidt udgang på en halvleg vi spillemæssigt havde siddet godt på.

2. halvleg

Vi havde meget svært ved at fastholde det tålmodige spil i 2. halvleg. Varmen havde tæret meget på kræfterne, og der var ikke den samme bevægelse for boldholder som i første halvleg. Samtidig tog vi flere dårlige beslutninger når vi havde bolden. Vi overgav med andre ord fuldstændig spillet til gæsterne.

MÅL!

Godt 15 minutter inde i halvlegen kom dommeren igen i fokus. En stikning i dybden fra midt på vores banehalvdel, bragte en gæsternes angriber helt fri for mål. Ingen i forsvaret reagerede på situationen, da alle ventede dommerens fløjte for offside. Til trods for at Skødstrup spilleren var mere end en meter på den forkerte side i afleveringsøjeblikket, valgte dommeren at overse dette og Skødstrup kunne meget let bringe sig i front med 1-3

Efter scoringen begyndte vi igen at se lidt antydninger af det spil vi havde haft held med i første halvleg. Få minutter efter scoringen var Jacob Langvad tæt på at overliste målmanden, som dog med dagens flotteste TV redning fik vippet bolden ud til hjørnespark.

MÅL!

En halv time inde i anden halvleg blev Jacob Hansen spillet fri i højre side af feltet. Forsvaret tøvede et kort øjeblik da de appellerede for offside, og det gav Hansen tid til at spille bolden fladt ind foran mål, hvor Jesper "Store" Søndergaard let kunne score et, for ham, meget sjældendt mål. Det var blot det 6. mål i 108 kampe fra den tunge midterforsvarer, der havde taget plads i angrebet i kampens slutfase.

Der var nu igen optimisme omkring mulighederne for at få et resultat med fra kampen, og vi pressede på med alt der var tilbage i tanken de sidste minutter af kampen.

MÅL!

Et sjette mål blev scoret, men desværre var det den gamle Superliga angriber Christian Lundberg der blev noteret for det. Med blot et minut tilbage af kampen, fik han for meget plads på kanten af feltet. Han udnyttede pladsen til stille og roligt at udplacere "Smørhånd" med et præcist spark til bageste stolpe. Det blev kampens sidste mål, og med det 2-4 nederlag har vi nu tre nederlag på stribe mod Skødstrup, som vi indtil september måned sidste år ikke havde tabt til.

SLUT!

Efter kampen blev Christian "Chrølle" Hansen belønnet for sin arbejdsindsats på midtbanen, og kåret til Man of the match med 4 stemmer. De øvrige stemmer gik til Klaus Rafn og Jesper "Store" Søndergaard med 3 stemmer hver, Jesper Bendix fik 2 stemmer mens Kristian "KD" DrachmannJacob Hansen og Jesper Bausager fik en stemme hver.