To straffespark blev udslagsgivende i topkamp

Aftenens modstander fra Skødstrup, som inden kampen toppede rækken, bare 1 point foran os, er et hold vi har haft det meget svært mod på det seneste. De seneste tre indbyrdes opgør har vi tabt, så alle var opsatte på at vende den tendens og tage rækkens 1. plads samtidigt.

Kampens indledning var noget anderledes end vi var vant til. Normalt lægger vi hårdt ud og presser modstanderen langt tilbage på banen, men her til aften tog Skødstrup teten fra start og fik os lynhurtigt på hælene. Efter bare 2 minutters spil falder en Skødstrupspiller i ved baglinjen, efter at være gået i kamp om bolden med Jesper "Benner" Bendix, og det gør han så godt at dommeren dømte straffespark i situationen. Skødstrups gamle Superliga angriber Christian Lundberg tog sig sikkert af straffesparket, og bragte gæsterne foran 0-1.

Efter scoringen fortsatte Skødstrup med at presse hårdt på, og vi kunne slet ikke sammensætte noget der mindede om etableret spil op ad banen. Efter 7 minutters spil blev Skødstrup igen farlige foran mål, og de fik - lidt heldigt - bolden i nettet bag en sagesløs Jesper "Smørhånd" Kjærskov til 0-2 via Lars "Ball" Lind, vis blokade rettede bolden af så den var udenfor "Smørhånds" rækkevidde.

Vi kom frem til den første afslutning efter 8 minutters spil, da Morten Bang fik bragt sig på skudhold, men hans ellers velplacerede spark mod fjerneste stolpe, snittede den forkerte side af stolpen og gik til målspark. Herefter begyndte vi stille og roligt at tage styringen på kampen, og kom flere gange ned omkring gæsternes felt. Desværre belv afslutningerne aldrig rigtig farlige. I den anden ende var der også længere mellem Skødstrups chancer, men de blev dog rigtig farlige i et par sekvenser, men "Smørhånd" var utrolig velspillende i dag, og trak den ene feberredning op af hatten efter den anden. "Ball" var en anden spiller der sluttede halvlegen bedre af end den var startet. Han havde bl.a. bedre held med en blokering sent i halvlegen - i en situation der mindede meget om målet til 0-2. Denne gang fik han dog sat en god tackling ind, og reddede os fra at få endnu en scoring imod os inden pausen.

Vi gik ud til anden halvleg med en vis portion selvtillid oven på den gode afslutning på første halvleg. Vi holdt da også fat i styringen på kampen det første kvarters tid, inden Skødstrup begyndte at udnytte vores nøvendige offentsive taktik til at finde huller i omstillingerne. Efter 49 minutter blev de igen farlige i vores felt, og Michael "Mik Mak" Krattet fik - lidt klodset - begået straffespark. Christian Lundberg tog sig igen af sparket, som han denne gang placerede midt i målet, til stor ærgelse for "Smørhånd" der ikke var langt fra at blokere skuddet med den ene fod. Målet til 0-3 var lidt af en mavepuster, da vi havde haft overtaget i både spil og chancer i en længere periode på det tidspunkt.

Vi var nu nødt til at skubbe endnu hårdere på fremad banen for at få reduceret Skødstrups føring, og bringe lidt spænding tilbage i kampen. Den mission blev besværliggjort efter 55 minutter, da Morten Bang blev sendt på sidelinjen i 10 minutter med et gult kort. Overtallet var Skødstrup ikke sene til at udnytte, og efter 58 minutter brød de igennem i højre forsvarsside og kom på skudhold. Med en hård tåhyler blev bolden sparket i nettet ved fjerneste stolpe til 0-4, hvor "Smørhånd" igen var prisgivet. Blot 2 minutter senere blev ydmygelsen total, da gæsterne i en omstilling pludselig var 4 mod 2, og nemt kunne bringe sig foran 0-5.

Der blev ikke scoret mere i kampen, og vi må med nederlaget erkende at Kredsmesterskabet nu kun er en teoretisk mulighed. I stedet kan vi nu fokusere på de sidste to kampe inden sommerpausen mod lokalrivalerne fra Grundfør og Søften.  Kampens spiller blev målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov, som trods fem mål imod sig havde mange vigtige indgreb i kampen. "Smørhånd" fik 5 stemmer for sin indsats, mens de øvrige stemmer gik til Klaus Rafn med 4 stemmer, Jesper "Mini" Lauridsen med 3 stemmer, og Lars "Ball" Lind, Kim Rafn og Michael "Mik Mak" Krattet fik hver 1 stemme.