Stimen fortsætter efter nederlag mod bundholdet

Aftenens udekamp mod bundholdet fra Skødstrup skulle være vendepunktet for en stime af nederlag der allerede inden kampen tangerede vores hidtil værste række af resultater. Vi havde inden kampen en statistisk fordel, da vi i de foregående 4 opgør mod Skødstrup kun havde tabt en enkelt gang.

1. halvleg

Det stod klart fra start at dette var en noget anderledes modstander end de foregående tre vi havde haft. De lå på niveau med os, og vi havde bedre styr på dem end de tre tidligere modstandere. For første gang i tre kampe var vi derfor i stand tl at holde nullet i næsten 25 minutter, hvilket var en lille sejr i sig selv.

Første store chance i kampen tilfaldt os. Et hjørnespark fra højre blev sendt ind i feltet, og ved bageste stolpe fik Jesper "Store" Søndergaard et rent træf på bolden med hovedet, men uheldigvis ramte den en forsvarer på selve målstregen, og Skødstrup fik clearet bolden ud af farezonen.

De første 25 minutter var meget chancefattige, og ingen af holdene kom frm til de helt store chancer. Vi havde svært ved at sætte vores angrebsduo i scene, og vi kom derfor til at spille meget sidelæns. Skødstrup vare mere direkte, men vi fik afværget chancerne inden de blev farlige.

1-0

Efer 25 minutter gik det dog galt. Sløset opdækning på kanten af feltet gav Skødstrup en mulighed for afslutning, og med lidt af et lykketræf blev bolden sparket på indersiden af stolpen, og den sneg sig over stregen ved den modsatte stolpe.

Vi gik til pausen bagud 1-0, men med troen på at vi kunne få noget med fra kampen, netop fordi Skødstrup ikke var kommet frem til meget i den første halvdel af kampen.

2. halvleg.

Vi kom ud efter pausen md samme tilgang til spillet som i 1. halvleg. Vi gjorde bedre brug af fløjene, som bragte os i nogle situationer hvor vi kunne lægge nogle farlige indlæg ind i feltet. Desværre fik vi for ldt ud af disse, og selvom vi flere gange fik samlet de løse bolde op uden for feltet, så kunne vi ikke komme på skudhold, og vi formåede derfor ikke at blive farlige.

2-0

I et presset for en udligning var vi til tider sårbare for hurtige omstillinger. Halvvejs igennem halvlegen gik det galt. En hurtig omstilling blev til en farlig chance, som efter en redning af Jesper "Smørhånd" Kjærskov og et stolpeskud endte med en ripost til en fri Skødstrup mand på kanten af den lille felt. Han havde ingen problemer med at skubbe bolden i mål til 2-0. Inden scoringen var vi blevet reducerettil 10 mand, da Jesper Lybye havde trukket et gult kort efter en række mindre frispark.

Vi skulle også få et gult kort mere i kampen. Klaus Rafn sparkede bolden væk efter at have lavet frispark, og til trods for at vi ikke havde nogen interesse  at trække tiden ud da vi var bagud, så takserede dommeren hændelsen til gult.

3-0

Sidste aktion i kampen var endnu en omstilling fra Skødstrup. En 3 mod 2 situation endte med et indlæg ved vores felt, endte med et indlæg til en fri mand midt i feltet, og hans header kunne "Smørhånd" ikke holde ude af nettet, selvom han fik handsken på bolden. Et ærgerligt mål og et alt for sort nederlag set i forhold til hvor lige kampen faktisk havde været.

SLUT!

Efter kampen var der ikke mange om buddet til kampens bedste. Jesper "Mini" Lauridsen blev med 5 stemmer Man of the match. Sidste uges vinder Mads Thorsen fik 4 stemmer, mens Klaus Rafn og Mikael "Mik Mak" Hertzum Krattet fik 2 stemmer hver. Den sidste stemme gik til Morten "Jaap Stam" Søndergaard.

Næste opgave er hjemmekampen mod topholdet Virup. Kampen spilles på Rønbæk Stadion onsdag den 28. maj klokken 19.00.

Truppen mod Skødstrup:

"Smørhånd" - "Mini", "Jaap Stam", "Store", Thorsen - "Mik Mak", "Poppe", Klaus Rafn, Lybye - Langvad, Kim Rafn

"KNAP-SÅ-FUN-FACT"

Vores nuværende stime på 4 nederlag i træk, er den værste række resultater vi nogenside har haft i de 137 kampe vi har spillet til dato.