Sat på plads i egen hule

Med lutter nederlag og en målscore på 4-22 i de tre foregående opgør mod Skovbakken, lå det ikke i kortene at vi skulle få noget med fra aftenens hjemmekamp.

1. halvleg

Til forskel fra vores seneste hjemmekamp mod Aarhus 1900, startede kampen i en tempo vi nemt kunne være med i. Vi så faktisk en hel del til bolden fra kampens start, men havde som i alle vores tidligere kampe i år, meget svært ved at holde fast i bolden.

0-1

Fornemmelsen af at vi ikke blev presset helt så meget i opspillet, gjorde at vi smed lidt af forsigtigheden i de bageste rækker til en side. Det blev vi straffet for allerede efter 3 minutter, da Skovbakken viste deres styrke i omstillingsspillet. En præcis bold ned i rummet mellem back og midterforsvaret, gav plads til en Skovbakken angriber, som alt for let fik lov at afdrible sin direkte modstander og score kampens første mål.

0-2

Som om det ikke var slemt nok at vi for anden hjemmekamp i træk var kommet bagud inden for de første minutter af kampen, så gjorde Skovbakken det onde ved os igen efer bare  minutter. Deres anden angriber viste eminent boldkontrol og bragte sig (igen for nemt) på skudhold, hvor han ikke levnede målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov nogen chancer, men scorede flot til 0-2.

De to mål kom på Skovbakkens første to afslutninger, men det slog os ikke ud. Vi fortsatte med at forsøge at finde løsninger der kunne få os frem til chancer. Ca. halvvejs igennem halvlegen kom Jakob Hansen frem til en rigtig god mulighed, men uheldigvis prellede skuddet af på foden af stolpen.

1-2

Skovbakkens spillere var os teknisk overlegne på de fleste pladser, og viste flere eksempler på deres fine driblinger frem ad banen. Det var dog en mislykket dribling der bragte os tilbage i kampen - på måltavlen i det mindste. En hård arbejdende Jacob Langvad fik tacklet bolden fra en modspiller på midten af banen, og den løse bold blev samlet op af Jacob Hansen, som bare havde en halv bane uden forsvar mellem ham og målet. Hansen tog den direkte vej, og satte bolden sikkert forbi målmanden til 1-2.

Umiddelbart efter scoringen blev der foretaget en udskiftning i midterforsvaret for at tilføre mere fart, og dermed mindre risiko for at blive overløbet.

1-3 og 1-4

Desværre fandt Skovbakken relativt hurtigt vejen gennem den nye forsvarskonstalation, og fik med to mål på 3 minutter reelt lukket kampen inden pausefløjt.

2. halvleg

Der var ikke den store forskel på spilfordelingen i efter pausen. Vi prøvede ihærdigt at komme frem til chancer, og lykkedes også bedre med at hold i bolden end i 1. halvleg. Desværre havde vi problemer med at finde hullerne på den sidste tredjedel af banen, så det var så som så med chancerne.

Efter 43 minutters spil fik vi lidt hjælp fra Skovbakken, da de fik vist deres farligste frontløber ud i 10 minutter for en grim tackling bagfra på Christian "Chrølle" Hansen. Vi fik dog ikke udnyttet overtaget, da vi ikke fik skubbet spillet længere frem på banen.

1-5

Samme minut som Skovbakken igen blev fuldtallige, fik de bragt sig yderligere foran. Den selvsamme angriber der var vist ud, modtog bolden på kanten af feltet, og hårdt presset fik han genialt løftet bolden rundt om sig selv og forsvaren, og first-timede bolden i mål ved den nærmeste stolpe. Klasse mål.

Mod slutningen af kampen blev Skovbakken igen reduceret til 10 mand, da temperamentet løb af med en af deres forsvarer, som følte sig forulempet af Jacob Hansen. Han fik meget højlydt og med semi truende fakter gjort opmærksom på sin utilfredshed, og den opførsel takserede dommeren alså til gult kort.

Vi kom ikke tættere på en reducering, og måtte sande at konkurrencen i ligaen er bleve væsentlig hårdere i år, med halvdelen af rækken bestående af sidste års "Superliga" hold.

SLUT!

Efter kampen blev Mads Thorsen udråbt til kampens bedste med 5 stemmer. Det var Thorsens første MoM siden han indtrådte på holdet sidste sommer. De øvrige stemmer blev fordelt med 4 stemmer til Jacob Langvad, Christian "Chrølle" Hansen og Kasper "Poppe" Andersen fik hver 2 stemmer, mens Morten "Jaap Stam" Søndergaard, Jacob Hansen og Jesper "Store" Søndergaard fik 1 stemme hver. Sidstnævntes stemme skulle eftersigende have været en "sympatistemme", da det netop var "Store" der blev "flået" ud efter vores reduceringsmål.

Næste opgave er allerede mandag den 19. maj på udebane mod Skødstrup.