Selvmål lukkede kampen

Efter sidste uges "lyn-kamp", skulle vi her til aften en tur til Thorsø, hvor vi skulle forsøge at få oprejsning fra en række dårlige resultater, mod et af de få hold, der stadig lå under os i tabellen. Historisk har vi det godt med Thorsø, som vi inden kick off aldrig havde tabt til. Vi var dog ramt hårdt af afbud til kampen i Thorsø, hvilket bl.a. gjorde at vi kun var 11 mand af sted, og vi måtte præsentere en ny konstellation i midterforsvaret, hvor Jesper "Mini" Lauridsen kom ind ved siden af Jesper "Store" Søndergaard.

VI havde til aftenens kamp trukket Peter Brygger ind i truppen, og sammen med Peder Soelberg fik han masser af plads til at fordele spillet på midtbanen. Vi var i det hele taget gode til at flytte bolden rundt, og spillede os frem til noget der antydede chancer i første halvdel af 1. halvleg. Vi kom dog bagud 1-0 på en omstilling, hvor vi ikke havde aftalerne helt afklaret i bageste række. Det var Thorsøs eneste rigtige våben mod os, med lange bolde ud over kanterne, som var hurtigere end vores backer. Efter 15 minutter fik de omsat en af disse omstillinger til mål.

Vi fortsatte med at styre spillet efter scoringen, og kom også tættere og tættere på en udligning. 25 minutter inde i kampen spillede Jesper "Mini" Lauridsen en dyb stikning i fødderne på Peder Soelberg, som ingen problemer havde med at komme fri af sin direkte modstander, og sikkert udplacerede målmanden til udligning 1-1. Thorsø havde været hyppigere gæster i vores felt, end den anden vej rundt, men vi havde set klart mest til bolden. Set i lyset af dette ville det have været fair med 1-1 som pausestilling. Sådan skulle det dog ikke gå. Få minutter før tid gav vi igen et blødt mål væk på en omstilling, og skulle igen ud at jagte kampen efter pausen.

Vi fik en skidt start på 2. halvleg, da hjemmeholdet udbyggede føringen til 3-1 knap 2 minutter inde i halvlegen. En tabt bold på midtbanen, fangede forsvaret uforberedt og ude af balance, hvilket gjorde det alt for let for Thorsø at komme frem til chance og scoring. Lidt af en dukkert så kort tid efter pausen. Der var ikke noget tilfældigt ved scoringen til 3-1, men da hjemmeholdet scorede til 4-1 bare 10 minutter senere, var det mere end teknik og snilde der lå bag. Et fladt indlæg til kanten af feltet blev mødt af en Thorsø angriber, som sparkede på mål med det samme. Skuddet var uden fart, men sparket op mod vinden, så den strøg i en blød bue rundt om Jesper "Smørhånd" Kjærskov, som var gået ud af sit mål, for at dække af for et evt. andet udfald af chancen. Bolden hoppede provokerende stille og roligt ind over målstregen. Det var op ad bakke herfra.

Vi havde vinden i ryggen i 2. halvleg, hvilket både satte en stopper for de lange bolde på omstillinger fra Thorsø, men også gjorde det muligt at lægge maksimalt pres på hjemmeholdet mål. Efterhånden som halvlegen skred frem, blev Thorsø tydeligt trætte og vi fik mere plads at spille på uden for feltet. Vi kom frem til rigtig mange chancer, men fik ikke omsat dem til mål. Med små 20 minutter tilbage af kampen fik vi dog lidt oprejsning. Mikael "Mik Mak" Hertzum Krattet lagde et indlæg i fødderne på Peder Soelberg, som fra straffesparkspletten let og upresset kunne udplacere målmanden og bringe os på 4-2.

Vi fornemmede nu muligheden for at komme tilbage i kampen, og bare 5 minutter senere fik vi igen bolden i nettet. Claus Møller sparkede et hårdt, fladt indlæg mod bagerste stolpe, hvor debutant Peter Brygger kastede sig frem og prikkede bolden i nettet til4-3. Vi havde momentum, og var nu bare ét mål fra at få point med fra en kamp der egentlig så ud til at være lukket efter 45 minutter.

Det eneste vi fik med fra kampen var dog et ordentlig hul i spilleglæden, da Thorsø lukkede kampen 10 minutter før tid. Et gennembrud på højrekanten blev i første omgang afværget af Jesper "Store" Søndergaard, vis clearing dog endte i maven på en frembrusende modspiller. Bolden hoppede tilbage ind i det lille felt, hvor Mikael "Mik Mak" Hertzum Krattet var næste spiller på bolden. "Mik Mak" fik dog et mærkværdigt træf på bolden, så i stedet for at sparke den ud af "kommunen", tordnede han bolden i eget net til5-3. Selvmål er aldrig fede, men timingen af dette kunne ikke være værre. Vi kom frem til flere chancer mod slutningen af kampen, men skarpheden manglede i den grad her til aften. Vi gav for mange mål væk, og måtte betale prisen; 3 points tabt til et dårligere hold.

Efter kampen blev Peder Soelberg udråbt til kampens bedste med 6 stemmer. De øvrige stemmer blev fordelt på Claus Møller (2), Peter Brygger (1), Jesper "Mini" Lauridsen (1) og Mikael "Mik Mak" Hertzum Krattet (1).