Total dominans i sæsonens første hjemmekamp

Efter sidste uges forfærdelige kamp mod lokalrivalerne fra Grundfør, kom der heldigvis en helt anden indstilling og markant bedre spil frem til aftenens hjemmekamp mod Thorsø. Der var tale om et regulært stormløb mod gæsternes mål fra første fløjt, og allerede efter 7-8 minutter havde vi haft samme antal chancer for at komme foran. Bedste forsøg kom fra Morten Bang med et skud på overliggeren.

Der var tale om total dominans i hele første halvleg, hvor Thorsø ikke kom frem til nævneværdige ting foran vores mål, hvor de var meget sjældne gæster de første 35 minutter. Til gengæld fik vi hul på målscoringen efter 12 minutters spil, hvor godt sammenspil mellem Morten Bang og Klaus Rafn, endte med en åben chance til Bang midt i feltet. Upresset i denne position svigter Bang sjældent, og han satte da også i denne situation bolden sikkert i nettet til 1-0, bag en ellers meget velspillende målmand.

Efter scoringen blev vi ved med at presse på for yderligere scoringer, men manglende skarphed foran mål og en målmand i Thorsømålet der spillede en stor kamp, gjorde at vi trods 15-16 store chancer måtte nøjes med 1-0 ved pausen.

Thorsø var først til at røre på sig i 2. halvleg. Allerede i halvlegens 1. minut blev Henrik Pilgaard testet for første gang, da han med en fabelagtig refleksredning på stregen, afværgede historiens mest ufortjente udligning fra et hovedstød på kanten af det lille felt.

Det der kunne have været en chokstart fra Thorsø, blev 5 minutter senere vekslet til en fortjent og forløsende 2-0 scoring, da Christian Hagelqvist sendte Morten Bang alene mod mål, med en lang clearing fra egen forsvarszone. Bang kvitterede med sikkert at udplacere målmanden og score sit og holdets andet mål. Vi fortsatte dominansen efter scoringen, og efter 49 minutters spil kon vi foran 3-0. Denne gang var Morten Bang i oplæggerens rolle, da han efter et godt løb på venstrekanten, lagde en præcis aflevering ind foran mål, hvor Kim Rafn let kunne sparke bolden i nettet.

Herefter begyndte Thorsø at overtage mere af spillet, og efter 51 minutter fik de deres klart største chance på daværende tidspunkt, men fra fri position ved bageste stolpe, blev netop stolpen vores redningsmand, og muligheden for et sjældent clean sheet levede videre. Spillet bølgede meget frem og tilbage midt i halvlegen, og efter 53 minutter blev Ulrik "Usche" Lind nedlagt på kanten af feltet. Jesper Lybye tog sig af frisparket, som han på ærgerligste vis måtte se prelle af på overliggeren.

Mod slutningen af kampen gik tempoet helt ud af kampen, og Thorsø kom igen frem til et par store chancer. Efter 65 minutter måtte Pilgaard igen agere redningsmand, da han af to omgange fik blokeret en chance fra en friløber. Minuttet efter blev vi fanget i undertal på egen tredjedel, og Thorsø fik reduceret til 3-1, som også blev kampens slutresultat. Et ærgerligt mål at indkassere, i en kamp som vi stort set havde domineret fra start til slut.

Kampen spiller blev Jesper Lybye med 6 stemmer. De øvrige stemmer blev givet til Klaus Rafn (4), Jesper "Mini" Lauridsen (2), Jesper Bendix (1), Morten "Jaap Stam" Søndergaard (1) og Peder Soelberg (1).