Målfest mod OB40 debutanter

Vi havde ikke haft den bedste optakt til aftenens udekamp mod TMIF, da der var kommet rekordmange afbud til kampen - det seneste på selve kampdagen. Vi var dog i stand til at stille med en 13 mands trup til sæsonens første udekamp. Aftenens modstander var en komplet ubekendt, da vi aldrig har haft fornøjelsen af TMIF tidligere, men debutant Brian Skaarup kendte til holdet som et OB35 7-mandshold, som nu var rykket op på stor bane i OB40.

Det var meget tydeligt fra kampens start, at hjemmeholdet havde nogle tilvendingsproblemer til stor bane, for vi sad tungt på dem fra første fløjt. Allerede efter 1 minuts spil var Jan Christensen tæt på at heade et indlæg fra Martin Bøjer i mål, men bolden sneg sig uden om fjerneste stolpe. Samarbejdet mellem Jan C og Bøjer skulle vise sig at blive meget markant i løbet af kampen.

Allerede efter 3 minutters spil fik vi bragt os foran 0-1. Martin Bøjer blev spillet dybt, og han tog bolden med ind i feltet, hvor han meget uselvisk spillede på tværs af feltet til Peder Soelberg, som bare skulle prikke bolden i det tomme mål. Mindre end 5 minutter senere gentog scenariet sig. Bøjer kom igen ind i feltet og smed en aflevering på tværs, denne gang til Jan Christensen, som nemt kunne sparke bolden i mål til 0-2.

Kampens bedste detalje kom efter 10 minutter. Her fik Anders "Anke" Rasmussen bolden 10 meter inde på hjemmeholdets halvdel. Han så at målmanden var et stykke ude i feltet, så han tog chancen og sendte et velplaceret langskud fra 35 meter op i det fjerneste målhjørne via indersiden af stolpen. En læggerbisken af et mål til0-3.

Det var opad bakke for hjemmeholdet, som ikke rigtig truede os på den sidste tredjedel af banen. Første halvdel af 1. halvleg havde de kun haft en halv chance, som vel ret beset ikke engang var en chance. Efter 18 minutters spil fik de dog reduceret til 1-3, da en first-timer fra kanten af feltet blev sparket flot i nettet, uden chance for Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet. Det var et mål der aldrig skulle have været så meget som en chance, men sløset returløb blev straffet kynisk.

Blot 4 minutter efter reduceringen sparkede Jan Christensen bolden på stolpen, efter endnu et godt forarbejde af Martin Bøjer. Vi sluttede halvlegen bedst, og fik bragt os på 1-4 med få minutter tilbage. Igen var Martin Bøjer i oplæggerens rolle, og denne gang var det Peder Soelberg der kunne prikke bolden i nettet.

Formlen til succes foran hjemmeholdets mål var simpel. Giv bolden til Martin Bøjer og lad han føre bolden ind i feltet. Sørg for at have en mand fri foran mål til at tage imod afleveringen på tværs fra Bøjer, når målmanden brusede frem for at blokere Bøjers afslutning, og prik tværafleveringen i det tomme mål. 3 af 4 mål i første halvleg blev scoret efter den formel, og i anden halvleg gjorde Bøjer og Jan Christensen brug af fremgangsmåden efter 6 minutter og igen efter 13 minutter, til at bringe os på 1-5 og 1-6

Selv efter 17 minutter, da vi kom foran 1-7 var det Bøjer til Christensen kombinationen der gav mål, men denne gang var det en ripost fra Bøjer's stolpeskud Jan C prikkede i mål. Vores sidste scoring i kampen til 1-8 satte Martin Bøjer selv ind på straffespark, som var blevet begået mod hamselv. I kampens sidste minut fik TMIF tilkendt et meget billigt straffespark, hvor dommeren selv fiskede efter et argument for at give det efter at have fløjtet. Hjemmeholdet scorede sikkert til 2-8, som blev kampens slutresultat.

Det var lidt af en afklapsing som vi ikke har set mage siden september 2017, hvor FC Rangers blev sendt hjem med et 10-1 nederlag. Martin Bøjer fejrede sin jubilæumskamp nr. 50 med en ny holdrekord. Aldrig har samme spiller leveret 6 assists i en kamp. Faktisk er Bøjer kun 3 assists fra at tangere totalen fra sidste sæson, og vi er kun to kampe inde i sæsonen.

Vi havde også en 200 kamps jubilær på banen her til aften. Michael "Mik Mak" Hertzum Krattet rundede de magiske 200 kampe for holdet, som bare den 3. spiller, og den første der ikke hedder Jesper.

Der var ikke meget spænding om udfaldet, da vi stemte om kampens bedste spiller. Med 12 af 13 mulige stemmer (man må ikke stemme på sig selv) vandt Martin Bøjer hæderen, foran hans angrebsmakker Jan Christensen, som tog den sidste stemme.