Bang sænkede Mørke i sæsonpræmieren

Efter 7 måneders vinterpause, fik vi endelig frigivet græsbanerne i det Østjyske. Mørke IF stod for værtskabet i denne første kamp i sæsonen 2013.

Værtsskabsgave efter bare 5 minutter

Glæden ved at komme på græs igen var stor blandt alle spillere, og faktisk havde målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov taget en værtsgave med til hjemmeholdet i dangens anledning. Gaven bestod af et tidligt mål, hvor "Smørhånd" begav sig på det der umiddelbart virkede som en håbløs skovtur, og som også endte med at bolden blev lobbet ind over ham til 1-0.

Det skal være sagt med det samme at denne aktion var den eneste reelle målchance Mørke havde i hele kampen. Efter scoringen satte vi os 100% på kampen. Kun et meget tykt lag vinterrust stod i vejen for et hurtigt comeback. Vi så sjældent uskarpe ud på den sidste tredjedel af banen hele første halvleg, hvor stort set alle beslutninger taget i afgørende situationer viste sig at være de forkerte.

Udligning

Efter 25 minutter lykkedes det dog at ramme netmaskerne bag Mørkes målmand. Jacob Hansen fandt Morten Bang ved foreste stolpe, og Bang kvitterede med en udlignende scoring.

Resten af halvlegen fortsatte i samme rille som før scoringen. Vi var meget aktive på Mørkes halvdel, men fik for lidt ud af overtaget. Halvlegen sluttede 1-1.

2. halvleg

Efter en rodet 1. halvleg virkede det som om det værste rust var banket af kroppen på de fleste spillere. 2. halvleg blev i hvertfald en sand ydmygelse af Mørke.

To hurtige scoringer lukkede kampen

Kort inde i halvlegen spillede Kasper "Poppe" Andersen sidste års topscorer, Morten Bang, fri for mål, og igen blev chancen omsat til føringsmålet til 1-2. Bare et minut senere ville Kasper Drachmann også være med i målfesten. Jesper Lybye blev noteret for assisten til Kaspers scoring til 1-3, som blev sparket tørt ind fra kanten af feltet.

Udskifterne alle tætte på scoringer

Der var i det hele taget en hel anden spilleglæde at spore på alle spillere i 2. halvleg. Bolden blev flyttet godt rundt, og hjemmeholdet blev hurtigt kørt trætte, hvilket gav hurtige omstillingsmuligheder.

De tre udskiftere blev sat på banen fra start af 2. halvleg, og de var alle utrolig tætte på at score kort tid efter at være kommet på banen. Ulrik "Usche" Lind kom ind i angrebet og var uheldig med ikke at få ordentlig træf på et hovedstød på bageste stolpe.

John "Faxe" Frederiksen kom in på højrekanten, og efter nogle hidtil usete "brasser-finter" på kanten af feltet, fik han plads til en afslutning som prællede af på overliggeren.

Jesper "Store" Søndergaard var tæt på at få prikket bolden forbi Mørkes målmand, efter at have opsnappet en løs bold i feltet, men målmanden fik vippet bolden udenom stolpen med det yderste af fingerspidserne.

Ustoppelige Morten Bang

Sidste sæson havde Morten Bang en tendens til enten at score mange mål i en kamp, eller slet ikke være i stand til at ramme målet. Der er sjældent en mellemvej. Allerede 10 minutter inde i 2. halvleg havde han scoret sæsonens første hattrick, da han sparkede et oplæg fra Kasper Drachmann sikkert i mål til 1-4.

Bang stoppede dog ikke ved de tre mål. Som en sand en-mands hær fik han udstillet Mørkes forsvar yderligere tre gange inden slutfløjt, og nåede op på 6 mål i kampen. De sidste tre mål blev assisteret af henholdsvis "Poppe", Jacob Hansen og Kristian "KD" Drachmann.

Optimal sæsonpræmiere

Sæsonens første kamp endte 1-7. Det er vores bedste sæsonstart nogensinde, og det er vores næststørste sejr i "historien". Mørke havde ikke meget at skyde med i løbet af kampen, så det var et sandt skydetelt foran hjemmeholdets mål. Med lidt større skarphed kunne vi let have scoret både fem og seks mål mere, uden at det ville have været en overdrivelse.

Støtten på sidelinjen var heller ikke overset. Sportsdirektør Simon Schiølin havde taget turen ud på Djursland for at støtte drengene på banen, og støtten var helt klart uvurderlig.

Kampens spiller

Det blev ikke overraskende Morten Bang der løb med titlen som Kampens bedste spiller. Han fik 7 stemmer, mens Morten "Jaap Stam" Søndergaard fik 3 stemmer. Morten "Muff" Reinholdt og Jacob Hansen fik hver 2 stemmer og Jesper Lybye fik den sidste stemme fra holdkammeraterne.

Truppen mod Mørke

"Smørhånd" - "Mik Mak", "Jaap Stam", "Muff", "KD" - Drachmann, Lybye, "Poppe", Salling-Thomsen - Bang, Hansen

Bænken: "Store" (25 min), "Faxe" (35 min.), "Usche" (35 min.)

Sponsorer
Lej en pølsevogn
Pravda sølv
Hummel

Vidste du....

at Morten Bangs 6 mål i kampen mod Mørke er rekord for Danmarks mest velgørende oldboyshold?

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor