Perfekt start var ikke nok til points mod Aarhus 1900

Forud for kampen imod Aarhus 1900 havde vi endnu ikke præsteret at få et eneste point på udebane i år og holdet var derfor opsat på at hive point med hjem fra banerne ved Langenæs.

1. halvleg

MÅL! 0-1

Kampen, der blev afviklet i et vejr der mest mindede om en kold og stormfuld efterårsdag, startede dog også lovende. Allerede efter godt 5 minutters spil kom vi foran 1-0. Med en lang bold fra Søren A lykkedes det Morten Bang at få frit løb ned mod mål. Aarhus 1900 måtte tage ulovlige midler i brug for at stoppe den hurtige politimand og Jesper Lybye scorede sikkert på det efterfølgende straffespark.

Umiddelbart efter havde vi endnu to gode chancer mod mål, men langsomt begyndte hjemmeholdet at få overtaget i spil og chancer. Efter godt 20 min. måtte den vikariende målmand, Nicolai Lüdeking, ud i fuld længde for at afværge en udligning. Nicolai der fik comeback efter mange års fravær blev endnu engang redningsmanden, da han 5 min. senere tog en friløber på et hurtig kontraangreb fra hjemmeholdet.

MÅL! 1-1 og 2-1

Herefter slap kræfterne dog op og med to hurtige scoringer inden pausen lykkedes det desværre Aarhus 1900 at vende kampen og de kunne derfor gå til pausen med en 2-1 føring.

2. halvleg

I anden halvleg prøvede vi igen at vende kampen men uden held. Der kom der aldrig rigtig flow i spillet. Vi halsede lidt efter, kom ikke konsekvent nok ind i nærkampene og manglede den sidste skarphed i vores driblinger og afleveringer.

MÅL! 3-1

Det var derfor naturligt at hjemmeholdet efter en nem bolderobring højt oppe på banen kom foran 3-1. Et kvarter før slutfløjtet fik Jacob Hansen en friløber mod mål, men desværre prællede afslutningen af på indersiden af stolpen nær krydset og den sidste tro på at vi kunne vende kampen forduftede.

MÅL! 4-1

I slutminutterne øgede Aarhus 1900 føringen til slutresultatet 4-1 og vores tredje nederlag i træk på udebane var en kendsgerning.

Status efter forårssæonen 6 kampe er derfor nu 3 hjemmesejre og 3 udebanenederlag, hvilket meget betegnende beskriver en forårssæson, hvor der har været alt for store udsving i vores præstationer ude kontra hjemme. Det kan der selvfølgelig være mange grunde til, men manglende vilje og effektivitet er nogle af grundene, men et godt eksempel kan også være at vi i onsdagens kamp for sjette gang af seks mulige stillede op med et nyt midterforsvar og den tredje målmand. Ikke lige et godt udgangspunkt for at sikre stabilitet.

Det skal dog siges at forsvaret i onsdagens kamp gjorde sit bedste, hvilket også resulterede i 5 stemmer til både sportsdirektør Simon Schiølin og den debuterende målmand Nicolai Lüdeking. De øvrige stemmer gik til Jesper Lybye med 3 stemmer og Søren A med 1 stemme.