Vanvittig anden halvleg gav sejr i topkamp

Inden aftenens kamp mod ærkerivalerne fra Hasle, havde vi kun tabt en af de seneste 10 indbyrdes opgør. Derfor var der store forventninger til endnu en sejr, selv om det enlige nederlag var i vores seneste opgår.

Vi havde haft en del afbud til kampen, bl.a. grundet skader fra det tætte program vi har haft de sidste par uger. Derfor var der indkaldt forstærkning fra et par af vores mange følgere på de sociale medier. Claus Rafn gjorde comeback 5 år efter sin første og hidtil eneste kamp for holdet - mod netop Hasle. Mads Thorsen var også indkaldt, og han fik sin debut for holdet med en rigtig fin indsats.

Fra kampens start havde vi bedst fat i spillet, og flyttede bolden godt rundt på banen. Det lykkedes også at komme frem til et par afslutninger i kampens indledning, men ikke noget der udfordrede Hasle's målmand.

Hasle spillede mere simpelt og direkte, med lange stikninger til deres frontløbere. Heller ikke Hasle fik meget ud af anstrengelserne i kampens indledning.

MÅL!

Efter godt 10 minutters spil af halvlegen fik Hasle et frispark på et farligt sted, bare 5 meter udenfor feltet. Med god hjælp fra en drilsk sidevind, fik Haslespilleren drejet frisparket ind over muren, og helt ud til den nærmeste stolpe, uden for Henrik Pilgaards rækkevidde. Hasle var kommet foran 1-0 stik mod spil og chancer.

Vi fortsatte med at spille bolden godt rundt efter målet. Efterhånden som halvlegen skred frem, fandt vi det dog sværere og sværere at få etableret nogle farlige angreb, da afleveringerne begyndte at ligge dåligt. Kun få gange kom vi frem til afslutninger, som dog bare udmyndede sig i nogle hjørnespark. Heller ikke disse fik vi udbytte af - der var simpelthen ikke vilje nok bag kampen om bolden i feltet.

MÅL!

Midt i halvlegen kiksede vores offside fælde, og Haslespillerne fik frit løb mod en sagesløs Henrik Pilgaard i målet. Ind i feltet og på tværs til en fri medspiller, der bare skulle trille bolden i mål - det bliver ikke nemmere at score i fodbold.

Vi gik til pause bagud 2-0, og der var en noget slukøret stemning på holdet på dette tidspunkt. Halvlegen havde udviklet sig til noget vi havde set før, med ineffiktivitet foran modstanderens mål, og nogle alt for lette scoringer i den anden ende.

MÅL!

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel før vi havde fået reduceret Hasles føring. Vi havde presset spillet godt op på Hasles bane, og Jesper "Mini" Olesen fik slået et godt indlæg til Jacob Hansen, som udviste fin boldkontrol og fik sparket bolden i nettet til 2-1.

MÅL!

Blot et par minutter efter reduceringen fik vi igen bolden i nettet. Denne gang var det netop indskiftede Kim Rafn, der fik samlet op på en mislykket clearing af Michael "Mik Mak" Hertzums indlæg fra højre. Uden tøven bankede Rafn til bolden, og sendte den ind bag målmanden til 2-2.

MÅL!

Gejsten var nu kommet tilbage, og der var en fornyet tro på at vi kunne hente alle 3 points hjem i aftenens kamp. Kort tid efter udligningen fik vi tilkæmpet os et hjørnespark som "Mini" trak ud for at sparke. Hans indlæg til bageste stolpe blev mødt af Jesper "Store" Søndergaard, der sikker headede bolden i nettet til en 2-3 føring.

MÅL!

Mareridtet var dog ikke slut endnu for Hasle. Minuttet efter føringsmålet fik vi igen hjørnespark. Denne gang skulle der sparkes op mod vinden fra ventre side, og Jacob Hansen lagde derfor sit indlæg hårdt og fladt ved forreste stolpe. En sværm af venner og fjender kæmpede om at komme først på indlægget, hvilket resulterede i at bolden blev skubbet over stregen til 2-4. Det lignede ved første øjekast et selvmål, men Morten "Jaap Stam" Søndergaard tog efterfølgende æren for målet.

Efter vanvittige første 10 minutter af anden halvleg, hvor vi ikke bare var kommet tilbage i kampen, men havde scoret hele fire gange, begyndte vi igen at spille bolden rundt i egne rækker. Det gav Hasle mulighed for at sunde sig, og komme ind i kampen igen.

MÅL!

Morten Bang ville også være med i målfesten. Halvvejs inde i halvlegen fandt aftenens 100 kamp jubilar Søren Andersen Bang med en hurtigt taget frispark. Bang tog elegant bolden ned med brystet, rundede den sidste forsvarer og sparkede bolden sikkert i nettet til 2-5. Det var sæson scoring nummer 14 i 6 kampe for Bang. Faktisk har vi vundet hver gang Bang har scoret i denne sæson.

MÅL!

Mod slutningen af halvlegen lykkedes det Hasle at få reduceret. Vores lidt tunge forsvar blev fanget på den forkerte fod, og blev overløbet af de letbenede Hasle spillere, som igen kom fri med Pilgaard der ikke kunne forhindre reduceringen til 3-5.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen trods store chancer i begge ender af banen. Vi fik en vigtig sejr i topstriden, og vi genvandt momentum i vores indbyrdes opgør mod Hasle.

Efter kampen blev Søren Andersen kåret til kampens bedste spiller. 3 stemmer var nok til den ære, da der blev givet stemmer til hele 8 forskellige spillere. "Jaap Stam", Mads Thorsen, "Mini" og Kim Rafn fik alle 2 stemmer, mens "Store", Claus Rafn og Jacob Hansen hver fik 1 stemme.

Søren Andersen skrev sig her til aften ind i "Klub 100". I sin jubilæumskamp blev han både kåret til kampens bedste, og lagde op til et enkelt mål. Også Michael "Mik Mak" Hertzum fejrede jubilæum her til aften. I sin kamp nummer 75 fik "Mik Mak" bl.a. tilskrevet sig en meget sjælden assist, da han lagde op til Rafn's udlignende mål. Stort tillykke til begge jubilarer.

Truppen mod Hasle (4-4-2)

Pilgaard - Schiølin. "Jaap Stam", "Store", Thorsen - "Mini", Søren A, C. Rafn, "Usche" - Bang, Hansen

Bænken: Salling-Thomsen (25 min), "Mik Mak" (35 min), K. Rafn (35 min)

Sponsorer
Rafn Tømrer
Ret & Råd Hinnerup
Lej en pølsevogn
Rafn El

Vidste du....

at vi på mindre end 6 år har mødt Hasle Boldklub 16 gange i ligaen? Det har givet 10 sejre, 2 uafgjorte og bare 4 nederlag, hvoraf halvdelen ligger tilbage i 2007.

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor