Ubegribeligt nederlag til bundholdet

Vi er nærmest berømte og berygtede for at have nogle fæle udfald i nogle kampe som vi, på papiret, burde have kørt sikkert hjem. Aftenens kamp mod Lyseng var en af de kampe hvor stort set intet lykkedes. Vi havde ellers alle forudsætningerne for at få et godt resultat med fra kampen, idet Lyseng ikke havde en eneste mand med der var vandt til at stå på mål.

Fra kampens start satte vi os solidt på spillet. Lyseng var i første halvleg kun meget sjældne gæster i området omkring vores felt, og kun når vi gjorde opspillet svært for os selv, var der antydningen af fare på færde i vores ende. Omvendt holdt vi rigtig godt fat i bolden på Lysengs halvdel, og det blev til flere store chancer for at få scoret. Desværre var vores ineffektivitet i afslutningerne igen alt dominerende.

MÅL!

Efter godt 20 minutters spil kom der endelig gang i scoringen. Et opspil gennem midten af banen endte med at Martin Bille opsnappede en løs bold 5 meter udenfor feltet. Bille, der var med i sin første kamp denne sæson, tog chancen fra distancen, og bolden sejlede ind over den uvandte målmand i Lyseng målet til 0-1. Helt fortjent efter spil og chancer.

Efter målet forsatte vi det overvejede pasningsspil, og godt dirigeret af Jesper Lybye på midten af banen, kom vi frem til flere store chancer ved bl.a. Ulrik "Usche" Lind, Morten Bang og Jesper "Mini" Olesen, men ind ville bolden bare ikke.

MÅL!

Med 5 minutter tilbage af første halvleg fik Lyseng et ufarligt frispark på midten af banen. Bolden blev sparket højt mod bageste stolpe, hvor Jesper "Smørhånd" Kjærskov uforstyrret steg op og tog bolden ned. Desværre levede "Smørhånd" i denne situation op til sit øgenavn, da han tabte bolden ud i fødderne på en fri Lyseng spiller, som efter to forsøg kunne sparke bolden i et tomt mål.

MÅL!

Udligningen kom ud af ingenting, og var lidt af en våd klud i ansigtet på os. Heldigvis havde haft kampen så meget under kontrol, at vi hurtigt var oppe i den anden ende og presse på igen. I halvlegens sidste angreb fandt Lybye smart Kasper "Poppe" Andersen med en stikning, og "Poppe" kvitterede med at skubbe bolden i nettet til pausestillingen 1-2.

Fra anden halvlegs start havde vi svært ved at føre bolden op ad banen. Det tog os noget tid at omstille os til den svære sidevind der havde hjulpet os i første halvleg. Af samme årsag kom vi til at stå helt forkert i kæderne, så når vi endelig fik flyttet bolden op ad banen, så var der færre mulige spilstationer, og vi kom slet ikke frem til den samme mængde chancer som i første halvleg. I starten af halvlegen var det mest enkeltmandspræstationer der endte i afslutninger, og oftest med Morten Bang som afslutter. Målet kunne vi dog ikke ramme.

MÅL!

Bedst som vi var ved at finde en rytme i vores fremadrettede spil, så blev vi fanget i en kontra, hvor en enlig angriber omgivet af 3 forsvarer alligevel kom fri til skud, og selvom "Smørhånd" var nede og parrere skuddet, kunne han ikke holde den ude af nettet. På en god dag havde "Smørhånd" stoppet sådan et skud, men det virkede som om droppet fra første halvleg sad og nagede ham for meget i situationen.

STRAFFE!

Efter godt 20 minutters spil af anden halvleg brød Morten Bang igennem Lysengs forsvar, men i forsøget på at runde målmanden blev han nedlagt, og vi fik korrekt tilkendt straffespark. Målmanden, som iøvrigt var skiftet ind i halvlegen, og som heller ikke havde nogen erfaring på posten, blev sendt på sidelinjen i 10 minutter for forseelsen. Lidt skubberi mellem en Lyseng spiller og "Usche" endte med at de begge kunne gøre målmanden selvskab.

Anfører Jesper Lybye tog ansvar og lagde bolden til rette på pletten. Foran sig havde havde han det tredje "offer" i målmandsdragten, som var startet kampen i angrebet. Lybye sparkede et kvalificeret straffespark, men uheldigvis i samme side som målmands substitutten havde valgt at kaste sig. På mirakuløs vis lykkedes det ham at redde den oplagte scoringschance. Ikke godt for en i forvejen alt for ringe straffesparksstatistik.

MÅL! - annulleret

Kort efter det brændte straffespark fik Lybye sparket bolden i nettet efter et indlæg fra højrekanten. Desværre mente dommeren at han var offside i situationen, hvilket ikke var tilfældet, og Lybye blev frataget chancen for at gøre godt for det brændte straffespark. I stedet blev han skadet i situationen, og måtte udgå med et slag over ankelen.

MÅL!

I vores iver for at score målet der kunne give os 3 points, gjorde vi os selv sårbare i bageste kæde. Det blev vi straffet for efter 27 minutter, hvor vi blev fanget i endnu et kontra angreb. Denne gang var "Smørhånd" prisgivet da han blev afdriblet, og Lyseng kunne let score til 3-2. Vi var kommet bagud mod et underlegent hold i undertal. Ubegribeligt.

Til trods for hårdt pres op ad banen mod slutningen af kampen, lykkedes det os ikke at få udlignet, og sæsonens vel nok mest pinlige nederlag var en kendsgerning.

Efter kampen blev banens tungeste spiller - Jesper "Store" Søndergaard - valgt til kampens bedste. "Store" fik ikke scoret i kampen, men med flere gode defensive aktioner og deltagelse i det fremadrettede spil, fik han flyttet sine 0,12 tons nogen flere meter end han plejer, og det var nok til at få 4 stemmer fra holdkammeraterne. Mikael "Mik Mak" Hertzum og Martin Bille fik hver 3 stemmer, Kasper "Poppe" Andersen fik 2 stemmer og Lars "Ball" Lind, Morten "Jaap Stam" Søndergaard og Jesper Lybye fik hver 1 stemme.