10 mands trup vendte kampen i 2. halvleg

Hvor vi de seneste 2 uger har stillet i noget nær stærkeste opstilling, med fuldt besat bænk, var situationen en helt anden til udekampen mod Vatanspor. Forhåndsafbud fra alle 3 målmænd og to sene afbud mindre end 9 timer før kampstart, efterlod cheftræner Jesper "Carlos" Stenbroen med lidt af et puslespil der skulle samles. Truppen til kampen var nu kun på 10 mand, og ingen naturlig målmand. Det gav debut i målet til Jesper "Store" Søndergaard og efterlod Kim Rafn som enlig angriber. Heldigvis viste hjemmeholdet fair play og foreslog at vi spillede 10 mod 10, hvilket lettede situationen en smule.

Første halvleg kan beskrives meget kort. Vi spillede så langsomt at de virkede som om vi sparede kræfter til senere i kampen. Samtidig kunne vi ikke sætte tre sammenhængende afleveringer sammen - ja, kunne vi da bare ramme vores medspiller i første forsøg var det en lille sejr. Chancemæssigt havde vi et par halvkvalificerede afslutninger, som hjemmeholdets målmand fik til at se farligere ud end de var. Vatanspor spillede meget endiminsionelt den anden vej. De havde tydeligvis set at målmanden ikke var vant til at stå på mål, så de skød på mål hver gang de kom i nærheden af feltet. Langt de fleste afslutninger kom fra kanten af feltet og mange var forsøg på at sparke bolden ind over Jesper "Store" Søndergaard i målet. Det var til gengæld nok en strategi de skulle have brugt lidt mere tid på at blive enige om, da han med sine knap 2 meter ikke havde de store problemer med boldene i luften. Hjemmeholdet fik dog scoret til 1-0, da et skud inde i feltet blev rettet af og snød "Store" i målet.

Efter pausen kom vi ud med en helt anden energi. Det var langt fra det bedste Vatanspor hold vi har mødt, og de kræfter vi sparede i 1. halvleg kom til god nytte. Vi blev bedre til at udnytte kanterne og fik skabt nogle farlige situationer på indlæg, specielt fra højre side, hvor Claus Møller huserede. Det var dog Per "Folke" Volquarts og Peder Soelberg der var arkitekterne for vores udligning efter 9 minutters spil af 2. halvleg. Målmand Jesper "Store" Søndergaard havde opfanget et hjørnespark fra hjemmeholdet, og sparkede hurtigt bolden til midten, hvor Kim Rafn kunne tage den til sig. Han satte "Folke" i scene fremad banen, hvor Peder Soelberg sluttede sig til, efter et vanvittigt rush fra eget felt. "Folke" sendte Soelberg mod mål med en præcis stikning, og han kvitterede med en sikker scoring til1-1.

Efter 19 minutters spil bragte vi os foran 1-2 på en scoring af Kim Rafn. Han blev sat i scene af Claus Møller fra højrekanten. På dette tidspunkt af kampen havde vi overtaget i kampen, og hjemmeholdet kom frem til færre chancer end i 1. halvleg, og kvaliteten var den samme (læs: tvivlsomme). Kombinationen Claus Møller og Kim Rafn slog til igen 5 minutter før tid, hvor Møller igen satte Kim op til 1-3 scoringen. Kim havde dog lidt mere at gøre færdig ved det sidste mål, men viste fin kontrol og sikkerhed i afslutingen.

Øvrige højdepunkter i 2. halvleg var et korrekt annulleret mål for offside til hjemmeholdet. En afslutning tæt under mål fra Kim Rafn, som målmanden fik slået op på overliggeren, og et gult kort til hjemmeholdet i slutfasen. Dommeren havde god styr på kampen, og det var stort set kun internt på holdene at tonen var skarp. Kampen blev spillet i en overraskende positiv atmosfære, når vi sammenligner med de foregående to møder med Vatanspor.

Der var for første gang 3 spillere der delte æren som Kampens spiller, alle med 3 stemmer hver: Kim Rafn, Morten "Jaap Stam" Søndergaard og Jesper "Store" Søndergaard. De øvrige stemmer blev fordelt på Peder Soelberg og Claus Møller med 1 stemme hver.