Kynisme afgjorde målfest mod oprykkere

For tredje kamp i træk, var vi lidt sløvt ude af startblokken. Viby havde alt initiativet de første 10 minutter af kampen, og kom også frem til et par store chancer, som dog blev forspildt på det skamligste.

Vi skulle frem til det 17. minut før vi blev rigtig farlige første gang. Et indlæg fra højrekanten rammer Martin Bøjer inde i feltet, og falder ned i fødderne på Kim Rafn. Kim vender på en tallerken, og sparker resolut bolden i nettet til 1-0.

To minutter før pausefløjt kom vi igen frem til en chance, da Martin Bøjer satte Peder Brygger op til afslutning, og sidstnævnte first-timede bolden i mål til 2-0. På dette tidspunkt havde vi taget initiativet i kampen, og holdt Viby fra de store chancer.

Kampen blev reelt lukket bare 3 minutter efter pausen, da Jesper Lybye lagde bolden tilrette for Peder Brygger, som sparkede bolden hårdt op i nettaget, nærmest gennem målmanden handsker til 3-0. Viby virkede opgivende i kølvandet på scoringen, specielt fordi de ikke rigtig følte at der var meget hjælp at hente fra dagens udvalgte i målet.

Skidt blev til værre 12 minutter inde i halvlegen, da Martin Bøjer fuldendte sit assist-hattrick med et hjørnespark som igen fløj gennem hænderne på målmanden, og lige ind i pandebrasken på Kim Rafn, som let kunne styre bolden det sidste stykke i mål til 4-0.

Viby spillede stadig med, trods det truende nederlag, og fortsatte med at skabe chancer, som de dog var elendige til at få udbytte af. Med 15 minutter tilbage af kampen, fik de dog fuld valuta for et godt sammensat angreb, hvor vi kom til at stå lidt på hælene, og gæsterne kunne upresset sparke bolden ind til 4-1 uden chance for Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet.

Vi var dog ikke færsdige med at skabe chancer og score mål. 10 minutter før tid sparkede Kim Rafn os foran 5-1 efter endnu en gang at blive sat op af Martin Bøjer, og med 5 minutter tilbage at spille i, sendte Jesper Lybye en dyb stikning til Peder Soelberg efter en hurtig omstilling, og Soelberg kvitterede med en stensikker scoring til 6-1. Det blev slutresultatet på en sjælden effektiv og kynisk indsats foran modstanderens mål. Det var også vores største sejr i to år, siden vi slog Brabrand 6-0 i august 2019.

Efter kampen blev den uventede 2-måls skytte Peder Brygger kåret til kampens bedste spiller med 8 af 15 stemmer, mens resten af stemmerne blev fordelt på Martin Bøjer (3), Jesper Lybye (2), Peder Soelberg (1) og Tommy Steg (1).