Første hjemmesejr i oldboys 35 rækken

Sidste turneringskamp inden afrejsen til Barcelona, var mod Virup IF som har været lidt af en skrækmodstander i oldboys 30 rækken. Nu skulle vi for første gang prøve kræfter med deres 35 års hold, og lad det bare være sagt fra start - de var ikke skræmmende.

Hvor vi i sæsonens første kamp startede kampen godt, og sluttede alt for dårligt, og dermed lukkede modstanderen ind i kampen, var vi anderledes konstant godt spillende i kampen mod Virup.

Selvom vi havde overtag i spil og chancer, skulle der gå 24 minutter før vi kom foran 1-0. Morten Bang opsnappede bolden efter løst forsvarsspil, og gjorde kort proces da han resolut sendte bolden i nettet.

Efter 33 minutters spil fik vi igen noget at glæde os over, da anfører Jesper Lybye satte Morten Bang op til endnu et mål, og en sikker 2-0 føring.

I første kamp havde vi ligeledes en 2-0 føring ved pausen, som vi formøblede i 2. halvleg. Dette scenarie spøgte igen i denne kamp, da Virup fik reduceret til 2-1 allerede 5 minutter inde i halvlegen.

Vi svarede dog godt igen, og fortsatte med at holde styringen på kampen. Med 10 minutter tilbage blev kampen reelt set lukket, da et selvmål gjorde det til 3-1, og Virup lignede ikke et hold der havde det der skulle til for at komme tilbage i kampen.

5 minutter før tid fik vi en af de største chancer der findes i moderne fodbold - et straffespark. Fyldt med selvtillid efter sin scoring på netop straffe i vores første kamp, tog Jesper Lybye ansvaret for straffesparket, som han dog på ærgerligste vis misbrugte.

Det misbrugte straffespark ændrede dog ikke på at vi kunne fejre vores anden sejr af to mulige, med et 3-1 resultat i vores første hjemmekamp som oldboys 35 hold. Efter kampen blev Klaus Rafn og Kasper "Poppe" Andersen hyldet som kampens bedste med 5 stemmer hver. Derudover fik Søren Andersen 2 stemmer, mens Jesper Lybye og Ulrik "Usche" Lind fik 1 stemme hver.

Næste opgave hedder TST79 i Tilst, onsdag den 22. april klokken 19.00.