Fantastisk dag på Østerbro Stadion

Lørdag den 17. september løb den 3. UNICEF CUP af stablen på Østerbro Stadion. Setup'et var det hidtil største med deltagelse af hele 8 hold opdelt i 2 puljer. Pulje 1 bestod af YouTubeLandsholdet, UNICEF United, TV-værtslandsholdet og Danmarks mest velgørende fodboldhold (DMVF), og i den anden pulje var det op til BK Skjold Allstars, Musikerlandsholdet, Komikerlandsholdet og turneringenens hovedsponsor, Ingeniørlandsholdet, at fordele pladserne imellem sig. 
 

TV-værtslandsholdet stillede op i en knap så stærk udgave som sidste år, hvilket gjorde, at de - til midtbanemotor Stig Tøftings store fortrydelse - måtte tage til takke med en 3. plads i pulje 1 efter DMVF og UNICEF United, som viste sig for stærke for såvel TV-værterne som turneringsdebutanterne fra YouTubeLandsholdet. 


I den anden pulje løb Komiker- og Musikerlandsholdet med de to semifinalepladser efter sidstnævnte faktisk var i uhørt store vanskeligheder og kun takket være et par sene scoringer snuppede semifinalepladsen fra Ingeniørlandsholdet. Medarrangøren BK Skjold Allstars endte sidst i puljen. 


Musikerlandsholdet løb med sejren

Finaledeltagerne blev fundet efter to ret forskellige semifinaler, hvor Musikerlandsholdet kørte UNICEF United midt over for nu at sige det på fodboldsprog, imens semifinalen mellem Komikerlandsholdet og DMVF blev afgjort på straffespark efter en intens 3-3 kamp. Sponsordirektør, Morten Bang, blev den store synder, da han leverede et svagt, grænsende til snotforkølet spark lige på Komikerlandsholdets målmand, Daniel Lill. 


I finalen var klasseforskellen til at få øje på - Musikerlandsholdet gjorde kort proces med Komikerlandsholdet og kunne fortjent løfte vandrepokalen efter en sejr på 5-0. 


Det velgørende mål blev nået
Det samlede resultatat på dagen gjorde, at DMVF med stolthed kan konstatere, at målet for 2015/2016 sæsonen - 250.000 poliovacciner - hermed er nået takket være entréindtægter fra knap 500 betalende tilskuere, salg i kiosk og pølsevogn samt SMS-donationer på dagen. 

Copyright 2012  /  Danmarks Mest Velgørende Oldboys  /  kontakt@fodboldtilforskel.dk  /  Bliv sponsor