Kynisk tophold løb med sejr i tæt kamp

Der var ikke mange der på forhånd havde forventninger om at vi skulle have noget med fra Langenæs Idrætsanlæg denne aften, hvor Aarhus 1900 var tog i mod os. I det omvendte opgør havde de slået os 0-6, i en kamp som spillemæssigt nok var en af vores hidtil bedste i denne sæson.

1. halvleg

Et af vores helt store problemer denne sæson, har været at holde modstanderen fra at score i kampens indledning. Med en god portion tålmodighed i vores boldomgang fra starten af kampen lykkedes det os faktisk at holde pænt styr på begivenhederne de første 10 minutter. Aarhus 1900 kom ikke frem til de store chancer, og deres afslutninger var generelt ikke af særlig høj standard. Faktisk var vi tættest på at score i indledningen, da et godt gennemspillet angreb burde have givet en scoring, men afslutningen endte lige i favnen på målmanden.

MÅL!

Efter 12 minutters spil kom vi dog bagud. Et forholdsvist ufarligt indlæg til bageste stolpe blev lige pludselig en stor chance, da vores forsvar var blevet for boldfikseret, og derfor var kommet på mellemhånd ift. angriberne. Aarhus 1900 havde en angriber stående på bageste stolpe, som upresset kunne trille bolden i nettet til 1-0.

MÅL!

Udligningen kom så hurtigt det overhovedet er muligt. Da Kim Rafn gav bolden op efter scoringen og trillede den til Jacob Hansen, havde Hansen set målmanden langt ude af sit mål. Han tog derfor chancen fra midterlinjen, og bolden sejlede i mål tæt ved det ene målhjørne, uden chance for en overrasket målmand.

MÅL!

Blot minuttet efter gik det dog galt i vores ende, da Mads Thorsen kom for sent ned i en tackling inde i straffesparksfeltet, og fjernede benene under 1900 spilleren. Klokkeklart straffespark, som sikkert blev sparket ind til 2-1.

Efter et par målrige minutter faldt aktiviteten foran mål et øjeblik. Vi prøvede fortsat at kombinere os op ad banen, men vi lavede for mange lette fejl i opspillet efterhånden som trætheden begyndte at melde sig.

MÅL!

Efter 30 minutters spil kom vi yderligere bagud. En forholdsvis ufarlig situation ved et indkast i vores højre forsvarsside, gav Aarhus 1900 en mulighed for at lægge et indlæg ind midt i feltet, på kanten af det lille felt. Her stod en angriber helt fri for mål, og havde ingen problemer med at sparke bolden forbi en sagesløs Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet.

Kort før pausen havde vi en stor mulighed for at få reduceret, og dermed reelt komme tilbage i kampen igen. Jesper "Mini" Lauridsen fik presset bolden fra Aarhus 1900 i deres opspil, hvor han fik tacklet bolden i retning af Kim Rafn, som fra en position på kanten af offside lige pludselig havde frit løb mod mål. Usikkerheden om hvorvidt han var offside fik ham dog til at tøve, og forsvaret fik den fornødne tid til at komme tilbage og blokere hans skudforsøg, samt "Mini's" forsøg på riposten.

2. halvleg

Efter pausen havde Aarhus 1900 et større overtag spillemæssigt. Vi forsøgte os for meget med de lange afleveringer op mod vores angribere, men de blev hurtigt samlet op af modstanderen, som derfor kunne holde et højere pres på os. Enkelte gange lykkedes det os at presse spillet længere op på deres banehalvdel, men generelt havde vi store problemer med at holde fast i bolden, og blev derfor ikke farlige foran mål i hele 2. halvleg.

Aarhus 1900 kom derimod frem til flere chancer, og også et par stykker som de burde have udnyttet til scoringer. Som i første halvleg blev de dog kun rigtig farlige når de lukrerede på vores mange fejl i opspillet. Heldigvis havde "Smørhånd" en god 2. halvleg og reddede et par meget store chancer.

SLUT!

Kampen endte uden yderligere scoringer, og vi kunne tage fra banen med et hæderligt 3-1 nederlag mod topholdet. Kampens spiller hæderen gik til en hårdt arbejdende Klaus Rafn med hele 9 stemmer. Christian "Chrølle" Hansen fik 3 stemmer for en bundsolid indsats i forsvaret, Jacob Hansen fik 2 stemmer bl.a. for hans flotte mål fra midterlinjen, og endelig fik Jesper Lybye 1 stemme for en god indsats med at fordele spillet på midten af banen.

Aftenens kan bød også på en jubilar, da Jesper Bendix kunne fejre 75 kampe for Danmarks Mest Velgørende Oldboyshold mod hans gamle klub. Desværre fik vi ikke en sejr at fejre jubilæet med.

Truppen mod Aarhus 1900:

"Smørhånd" - Albæk, Bendix, "Chrølle", Thorsen - "Mik Mak", Lybye, Klaus Rafn, "Mini" - Hansen, Kim Rafn

Bænken: Salling-Thomsen, "Dolfi", "Store"

Rafn El

VIDSTE DU...

at nederlaget mod Aarhus 1900 var vores 10. i denne sæson? - det er faktisk det højeste antal nederlag vi nogensinde har indkasseret i en enkelt sæson.