Hjemmenederlag på en kold og våd aften

Der var ikke meget forår i luften onsdag aften, da vi tog imod topholdet fra Stautrup. Det mindede snarere om en typisk dansk efterårsdag - grå kold og våd.

Forholdene gjorde det svært for flere af vores spillere at holde styr på bolden, da den var meget livlig på det våde underlag, og kun få i aftenens trup havde rørt en fodbold siden september sidste år. Omvendt virkede Stautrup mere sikre på bolden, og de startede derfor også med at sidde på spillet de første 15 minutter.

Efter en svær indledning på kampen fik vi skubbet spillet længere op på banen, og begyndte at få bedre styr på boldbehandlingen. Det lykkedes os endda at komme frem til nogle gode afslutningsmuligheder, men de nåede aldrig at blive helt farlige.

MÅL!

Efter 31 minutter blev der åbnet for scoringen, i en kamp som egentlig lignede noget der sagtens kunne være endt i en nulløsning. Et hårdt skud gennem vores forsvarskæde, blev styret i nettet tæt under mål af Stautrups angriber, i en situation hvor der sagtens kunne være fløjtet for offside. Det blev der ikke og vi var kommet bagud 0-1 kort før pausen.

I anden halvleg kom vi igen til at sidde godt på spillet, mens Stautrup i stedet var meget farlige på omstillinger. Vi satsede mere fremad banen midt i halvlegen og ændrede taktikken til en 3-4-3 opstilling. Det gjorde at vi fik lagt et hårdt pres op på deres bane, men blev samtidig meget sårbare bagude.

MÅL!

Efter 58 minutter blev vi fanget i en omstilling, som Stautrup smart fik afsluttet med et lob fra 20 meter, hvor Jesper "Smørhånd" Kjærskov blev fanget på mellemhånd, og kunne bare se til at bolden landede i nettet til 0-2.

Vi fortsatte med at presse på for en reducering efter målet, men selvom vi fortsat kom frem til mange afslutninger, så udeblev målene. Vi var meget uskarpe her til aften, og det var der ikke råd til mod en så jævnbyrdig modstander.

MÅL!

Med bare 5 minutter tilbage af kampen blev vi endnu en gang fanget i en hurtig omstilling, og endnu en gang blev kontra angrebet omsat til mål. Jesper "Smørhånd" Kjærskov stod en rigtig god kamp uden at lave fejl, og han havde ingen chance for at gøre noget ved de 3 mål vi fik imod os.

0-3 blev kampens slutresultat, og efter kampen blev Kasper "Poppe" Andersen valgt til kampens bedste med 6 stemmer, for hans store arbejdsindsats på midtbanen. Det var dog i tæt opløb med "Smørhånd" som hentede 5 stemmer, mens Morten "Jaap Stam" Søndergaard fik 2 stemmer og Jesper Lybye samt Kristian "KD" Drachmann fik hver 1 stemme.