Lidt for tæt kamp i Galten

Vi plejer at have et rigtig godt tag i nyoprykkede hold, så Galten var et hold vi fra start forventede at skulle slå. Vi havde alle de store kanoner kørt i stilling, med en meget offensivt præget trup, og hjemmeholdet havde haft store problemer med overhovedet at skaffe 11 mand til kampen. De måtte dog også spille første halvleg med bare 10 mand.

Selvom vi spillede hele første halvleg med en mand i overtal, var vi slet ikke tilstrækkeligt dominerende. Vi spillede alt for henholdende op ad banen, og Galten havde nemt ved at stille sig bag bolden, og gøre det svært for os at spille os igennem til chancer. Vi skulle 8 minutter ind i kampen, før Klaus Rafn kom frem til den første store chance. Hurtige kombinationer udenfor feltet bragte ham fri for mål, men desværre blev han tacklet i skudøjeblikket.

På vores egen tredjedel af banen virkede vi flere gange meget uskarpe. Jesper "Mini" Lauridsen havde to farlige situationer, hvor han smed bolden væk, og efter 15 minutter blev én af de situationer til en kæmpe chance til hjemmeholdet. Heldigvis var afslutningen uden kvalitet, og vi slap med skrækken. Efter 17 minutters spil presser Claus Møller Galten højt oppe på banen, og han får blokeret en aflevering, som springer hen til en fri Jacob Hansen på kanten af feltet. Hansen fik sig hurtig retvendt, og sparkede sikkert bolden i nettet til 0-1 bag hjemmeholdets meget kompetente målmand.

Målet ændrede ikke kampens karakter. Vi havde stadig svært ved at komme igennem til chancer, og vi virkede ikke helt oppe på dupperne i egen forsvarszone, hvor Galten fik lidt for mange afslutninger sendt mod mål - de fleste dog fra lang afstand. Men, efter 26 minutter bragte Morten Bang os foran 0-2, da han i samme situation som Hansen tidligere, samlede en løs bold op på kanten af feltet, og sparkede den under den frembrusende målmand.

Nu havde vi kampen hvor vi ville have den. Foran med et par mål, og i nogenlunde kontrol med spillet. Man siger dog at det er den farligste føring i fodbold, og bare 2 minutter senere udnyttede hjemmeholdet en misforståelse mellem målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov og Jesper "Benner" Bendix til at få reduceret til 1-2. Det skulle blive det sidste højdepunkt i halvlegen, og vi skulle nu samle os igen, og denne gang forberede os på at spille mod 11 mand i 2. halvleg.

Kampen fortsatte med at bølge frem og tilbage i 2. halvleg. 8 minutter inde i halvlegen fik Galten frispark i højre side. Bolden blev sparket tæt ind under mål, hvor Martin Illner kom fra den modsatte back position, og clearede bolden direkte op på egen overligger. Meget sigende for vores forsvarsspil denne aften. Helt galt gik det efter 21 minutters spil. Igen blev et indlæg slået fra højre side mod bagerste stolpe, og her fik hjemmeholdet store angriber lov til at heade bolden i nettet til 2-2

Det var frustrerende at være vidne til endnu en af de kampe, hvor vi er overlegne i så mange af spillets facetter, men vi formår ikke at lukke kampene tidligt, trods chancerne til at gøre det. Vi pressede hårdt på i slutfasen, for at få fuldt udbytte af kampen, og heldigvis blev det hårde arbejde belønnet med bare 1 minut tilbage af kampen. Peder Soelberg kæmpede sig igennem Galtens forsvar og fik lagt et indlæg ind i panden på Kim Rafn. Kim's header ramte Jacob Hansen på læggen, og snød målmanden. Ikke den flotteste scoring i holdets historie, men en vigtig en af slagsen til 2-3

Galten forsøgte et sidste desparat tryk for en udligning, og fik et hjørnespark i de døende sekunder af kampen. Vi fik clearet indlægget, op til Jacob Hansen midt på banen, hvor hans eneste oppasser var målmanden. Hansen afdriblede målmanden og sparkede bolden sikkert i nettet fra 40 meters afstand til 2-4. Ikke det mest retvisende slutresultat, men ganske fortjent at vi fik alle 3 points med hjem fra kampen.

Efter kampen var der ikke meget spænding i afstemningen til kampens spiller. Peder Soelberg fik 12 stemmer, mens hattrick skytten Jacob Hansen fik de sidste 3 stemmer.

Truppen mod Galten:

I forsvaret: "Mini", "Benner", "Mik Mak" og Andersen

På midtbanen: "Anke", Soelberg, Møller og Klaus Rafn

I angrebet: Bang og Hansen

På bænken: Illner ,Kim Rafn og Lybye (fik 6 fejlfrie minutter inden han måtte udgå skadet igen)

Cheftræner-stand-in: "Store"