Tæt kamp mod forsvarende Kredsmestre

Der er ingen andre hold end HEI, der i vores 15 årige historie, har slået os 5 gange i streg. Derfor var det ved at være på tide, at vende den dårlige stime mod aftenens gæster på E. Trasborg Park.

Vi vidste at det var nødvendigt med en bedre start på kampen, end det vi præsterede i sidste uge mod Galten, hvis ikke HEI skulle løbe os over ende for 6. gang i ligeså mange kampe. Alligevel startede gæsterne klart bedst, og allerede efter 10 minutters spil bragte de sig foran 0-1 på et hovedstød tæt under mål, efter et indlæg fra vores venstre forsvarsside. Vi var i det hele taget sat under et tungt pres de første 20 minutter af kampen, hvor HEI gjorde hvad de kunne for at holde Jesper "Smørhånd" Kjærskov varm i målet, og "Smørhånd" måtte arbejde hårdt for at holde gæsterne fra yderligere scoringer.

Sidste halvdel af 1. halvleg begyndte vi dog at spille mere sammenhængende, og kom mere med i kampen. Efter 27 minutters spil fik vi fremprovokeret et frispark 10 meter uden for gæsternes felt. Martin Bøjer tog ansvaret, og sparkede resolut bolden i nettet til 1-1 med noget af et drømmehug. Målet vendte momentum i kampen, og vi gik til pause med en god fornemmelse.

Vi kom ud fra pausen som lyn og torden. Vi fik lagt et højt pres på HEI's opspil, og efter bare 2 minutter svigtede koncentrationen i gæsternes bagkæde, og Morten Bang opsnappede en dårlig aflevering. Han tog et enkelt træk ind i feltet, og sparkede sikkert bolden forbi en sagesløs målmand til 2-1. Bare minuttet efter burde Peder Soelberg have bragt os yderligere foran, men efter en framragende solotur måtte han se sin afslutning blokeret af gæsternes målmand.

I pausen havde vi snakket om ikke at stole på dommerens fortsatte evne til at spotte de tætte offsides. Han havde allerede taget fejl et par gange i første halvleg, som havde været til vores fordel, men vi blev enige om at spille til der blev fløjtet, for ikke at forære gæsterne gratis chancer. Alligevel fik HEI udlignet til 2-2 bare 11 minutter inde i 2. halvleg, da offsidefælden kiksede, og forsvaret blev stående og viftede med armene, for at markere en offside som dommeren ikke var enig i. Det resulterede i en friløber mod "Smørhånds" mål, og i denne situation havde han ingen chance for at holde bolden ude af nettet. En ærgerlig fejl der kostede dyrt.

Med bare 5 minutter tilbage af en meget jævnbyrdig 2. halvleg, blev vi reducert til 10 mand, da Jesper "Mini" Lauridsen fik gult kort for at kaste et indkast i ryggen på en modstander, der stod en meters penge fra sidelinjen. Da de to spillere havde været i infight op til indkastet, tolkede dommeren "Mini's" handling som usportslig opførsel, og sendte ham altså på bænken resten af kampen.

Jesper "Smørhånd" Kjærskov stod for kampens sidste og vigtigste handling, da han fik blokeret et frit hovedstød fra tæt hold, med hans støtteben, og dermed sikrede det ene points i en svær kamp mod et godt HEI hold.

Kampen sluttede 2-2, og selvom vi fik brudt stimen af nederlag mod HEI, så var det 6. kamp i træk de scorede 2 eller flere mål mod os. Vejen til succes mod HEI er altså at holde dem under 2 mål, hvis historikken er noget at gå efter.

Kampens spiller blev Jesper "Smørhånd" Kjærskov, som havde en travl aften og blev belønnet med 12 af 14 stemmer. De øvrige stemmer gik til Jan Christensen og Martin Bøjer, som fik 1 stemme hver.