Ingen drama om udfaldet i Ry

Kampen mod Ry Fodbold havde to mål; 1) vi skulle vaske pletten fra vores seneste møde væk, og 2) vi skulle følge op på den sikre 1-6 sejr mod Fuglebakken i sidste uge. Til formålet havde vi alle én af de (på papiret) stærkeste trupper vi pt. kan mønstre med til Ry.

Sidste uges 4-måls skytte Kim Rafn skulle kun bruge 2 minutter, fra dommeren havde sat kampen i gang, til at bringe os foran 0-1. Et præcist slået hjørnespark fra Jacob Hansen blev dirigeret i nettet med pandebrasken. Så var vi igang!

Hjemmeholdet fra Ry havde bolden mest efter scoringen, men de kom ikke frem til chancer. Vi skulle helt hen til det 17. minut før det havde en afslutning der havde antydningen af at kunne være farlig. Til gengæld så vi klart mere farlige ud, når vi erobrede bolden og satte omstillinger i gang. Efter 25 minutters spil omsatte vi netop sådan en omstilling til mål, da Peder Soelberg satte en chance op for Morten Bang, som sikkert blev sparket ind til 0-2.

Sidst vi besøgte Ry var vi foran 0-2 ved pausen, men formøblede den føring hurtigt fra anden halvlegs start. Det skulle vi undgå denne gang, og en rigtig fin måde at gøre det på, var at score et 3. mål inden pausen. Faktisk skulle der bare gå 2 minutter fra Bang's scoring, før Jacob Hansen igen var i assistmagerens rolle, og Morten Bang igen blev sat op til en åben målchance, som heller ikke denne gang blev forspildt. Det lignede en 0-3 føring ved pausen, men i halvlegens sidste minut fik hjemmeholdet reduceret til 1-3 på et afrettet skud, som Jesper "Smørhånd" Kjærskov i målet ikke havde en chance for at gøre noget ved.

Vi havde fint kontrol over kampen, selvom Ry så meget til bolden, og vi havde aldrig fornemmelsen af at vi ville komme i problemer, trods den sene reducering i 1. halvleg. 10 minutter inde i 2. halvleg cementerede Morten Bang sejren, da han fuldendte sit hattrick med en scoring til 1-4. En skidt berøring af hjemmeholdets forsvar first timede Bang sikkert i nettet.

Kampens sidste nævneværdige aktion kom med 10 minutter tilbage af kampen. Her blev vi tildelt et straffespark, som Jacob Hansen sikkert satte ind til 1-5

Morten Bang i hopla med 3 mål var nok til en stensikker Man of the match med 7 af 13 stemmer. Jacob Hansen's ene mål og 2 assists gav 2 stemmer, mens Jesper "Benner" Bendix (2), Peder Soelberg (1) og Jan Christensen (1) tog de resterende stemmer.