Jubilæumskamp endte i ydmygende målorgie

Lad det være sagt med det samme, der var ikke meget at fejre efter aftenens jubilæumskamp imod Skovbakken. Sidste uges kyniske præstation mod Hasle kunne de velgørende oldboysspillere fra Hinnerup ikke gentage, men viste sig i stedet alt for gavmilde mod et væsentlig bedre Skovbakken hold.

1. halvleg

Vi startede kampen som lyn og torden, med en afslutning på stolpen fra Jacob Hansen allerede i kampens første minut. Desværre skulle der ikke gå mere end et minut fra den store chance, før bolden lå i nettet i den anden ende af banen og Skovbakken havde bragt sig på 1-0.

Generelt virkede det ikke som om HOG var klar fra start, og specielt forsvaret virkede meget usikkert. Skovbakken derimod udnyttede svaghedstegnene og det blev både 2-0 og 3-0 inden der var gået 10 min.

Et lille lyspunkt var der dog, da Hansen på en tværbold fra Jesper Lybye flot og konsekvent bankede bolden i mål ude fra til reducering 3-1. Desværre var glæden kort og usikkerhed fortsatte resten af halvlegen, hvilket resulterede i de helt vanvittige cifre 7-1 til hjemmeholdet.

2. halvleg

Der var ingen tvivl om at holdet var mentalt nede, men efter en lille skideballe i halvlegen lykkedes det os at komme lidt bedre med i anden halvleg. Efter 5 min. fik vi reduceret til 7-2, da Jakob Hansen endnu engang var på pletten efter oplæg af Jesper Lybye, og man anede lidt oprejsning efter den katastrofale første halvleg.

Spillet svingede derefter lidt frem og tilbage, men endnu engang viste Skovbakken tænder og med yderligere to scoringer bragte de sig foran med 9-2. I slutningen af kampen reducerede anfører Lybye på flot oplæg fra Jakob Hansen til slutresultatet 9-3.

Dyderne fra sidste uges kamp omkring fight, vilje og sammenhold var desværre ikke tilstede i aftenens kamp. Til trods for den resultatmæssige fremgang i anden halvleg, som endte 2-2, ja så var der ikke mange positive elementer at tage med fra denne kamp. Kampens stemmer fordelte sig primært på de to tidligere Skovbakken spillere, som skabte alle vore 3 scoringer, Jesper Lybye med 5 og kampens spiller Jacob Hansen med 7 stemmer. De to resterende stemmer fordelte sig på Mini og ironisk nok vores målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov.

Heldigvis er der kamp igen på onsdag den 9. maj, når vi tager imod Posten IF på Rønbæk Stadion. Her er der mulighed for at vaske tavlen ren igen efter en svingende sæsonstart som indtil videre kun har givet sejre på hjemmebane. Vel mødt....