Topkamp afgjort dyb inde i overtiden.

Aftenens kamp mod Trurstrup/Åleshode på E. Trasborg Park, var en tidlig topkamp i kredsen. Igen var vi afbudsramt op til kampen, med det sidste afbud bare 3½ time før kampstart.

Vi fik lidt af en mareridts start på kampen, da gæsterne bragte sig foran efter bare 1½ minut, på deres første angreb. Alt for passivt forsvarspil gav dem lov til at komme tæt nok under mål, og udplacere målmand Jesper "Smørhånd" Kjærskov til 0-1. Yderligere 2 gange inden for de første 4 minutter kom gæsterne frem til store chancer. Den første fik "Smørhånd" arværget, mens vi fik stoplens hjælp på den anden. Vi var i den grad presset i de bagerste rækker, hvor vi ikke var forberedt på den fart angriberne kom med.

Vores første store mulighed kom efter 9 minutters spil, hvor Peder Soelberg brød igennem på venstrekanten, og kom frem til afslutning. Desværre manglede skarpheden, og skuddet sneg sig uden om fjerneste stolpe. 5 minutter senere tog Mark Boyles chancen fra 30 meter ude, men igen manglede der præcision i afslutningen.

Et vendepunkt for os kom, paradoksalt nok, da vi fik sendt Peter Breiner ud i 10 minutter med et gult kort for brok. I denne periode af kampen var vi begyndt at få et spillemæssig og chancemæssigt overtag. Mark Boyles blev efter 20 minutter stukket dybt, men hans forsøg på et tidligt lob over målmanden blev for højt og gik lige over mål. Minuttet efter var der dog gevinst. Mark Boyles blev sendt dybt i højre side, og fra baglinjen afdriblede han et par forsvarere, inden han lagde bolden tilbage på kanten af det lille felt, hvor Martin Bøjer stod fri, og han sparkede sikkert bolden i nettet til 1-1. En vigtig scoring i undertal.

Efter 28 minutters spil (stadig i undertal) forsøgte Martin Bøjer at bryde igennem fra venstrekanten, men midt i en dribling blev han væltet at et skub i ryggen. Han nåede dog at få en fod på bolden, som lidt tilfældigt landede hos en helt fri Mark Boyles, som sikkert kvitterede med en scoring til 2-1, som også var stillingen ved pausen.

Vi skulle bare 1 minut ind i 2. halvleg, før vi igen fik en stor chance. Denne gang var det Peter Breiner der modtog et indlæg fra Martin Bøjer ved den fjerneste stolpe, men afslutningen gik lige forbi mål. 5 minutter senere blev vores forsvar dog fanget højt oppe på banen, og kom ud i en løbeduel med gæsternes hurtige angriber. Den duel vandt modstanderen, og han fik afdriblet "Smørhånd" i målet, inden han scorede til 2-2. Igen et mål der kom ud af ingenting.

Efter 55 minutters spil fik gæsterne fra Trustrup/Åleshode gult kort, efter et vredesudbrud over en forkert dømt offside. Det gav os en gylden mulighed for at jagte føringsmålet, og efter at have spillet 5 minutter i overtal fik Claus Møller plads på højrekanten, og smed et fladt indlæg på tværs af feltet. Indlægget missede to af vores spillere, men landede i fødderne på Peter Breiner, som igen havde fundet plads ved modsatte stolpe. Uden videre betænkning sparkede Breiner bolden i nettet til3-2.

Med bare 6 minutter tilbage af kampen fik gæsterne frispark på kanten af feltet. Balden blev sparket hårdt forbi muren, men "Smørhånd" kunne kun parrere skuddet, hvor ikke mindre end 3 modstandere stod i kø for at sparke riposten i nettet til 3-3. Igen var vi ikke klar til t få dækket ordentlig af. Det var lidt af en slag i ansigtet med en drivvåd avis, for gæsterne var kommet frem til meget lidt siden kampens første 5 minutter, så vi følte helt klart at vi fortjente mere end 1 point.

Jagten på et sejrsmål blev besværliggjort 2 minutter før tid, Da Jesper "Mini" Lauridsen fik gult, efter at have beklaget sig over en åbenlys fejldisposition af dommeren. Situationen omkring det gule kort betød væsentlig tillægstid, og da gæsterne også fik en man sendt ud med gult efter 71 minutter, var oddsene igen lige. Da stadionuret havde rundet 37 minutter, sparkede Peder Soelberg en hail mary bold op på kanten af Trustrup/Åleshodes felt. Den forvarer der skulle have clearet bolden, missede den fuldstændigt, og igen fandt Peter Breiner sig i en gunstig situation foran mål, og han sendte resolut bolden i nettet til 4-3. Intet mindre end fortjent i en gyser af en kamp. Statistikken med de 4 gule kort- var dog ikke et udtryk for en hårdt spillet kamp, eller en dårlig stemning på banen, men snarere en frustration over en dommer der tog alle ytringer meget personligt, til en grad hvor han nærmest bare ventede på at nogen skulle modsige en dom, så han kunne dele kort ud. Ærgerligt, men en vigtig sejr.

Peter Breiner var på mange måder hovedpersonen i vores sejr hertil aften. Vi blev rigtig farlige mens han afsonede sit gule kort, og så scorede han to vigtige mål - det sidste sejrsmålet - i en kamp der så ud til at blive vores første pointstab i sæsonen. Meget fortjent blev Breiner udråbt som Man of the match med 5 af 13 stemmer. De øvrige stemmer blev fordelt på Mark Boyles (3), Jesper "Mini" Lauridsen (2), Klaus Rafn (1), Peder Soelberg (1) og Martin Bøjer (1)