En god start vigtig i efterårspremieren.

Der stod revanchekamp på programmet, da vi her til aften besøgte TST i Tilst til efterårets første kamp. Vi havde på ærgerlig vis tabt seneste opgør 2-1 på et mål i sidste sekund af hver halvleg. Det skulle revancheres i aftenens kamp.

Vi startede kampen med god tålmodighed i spillet, og TST så ikke meget til bolden de første 5 minutter af halvlegen. Omvendt pressede vi heller ikke spillet langt op på deres bane i denne fase af kampen. TST spillede meget simpelt med lange bolde frem mod deres stærke angribere, som vi dog fik lukket godt ned for. Efter 10 minutters spil slap de dog igennem vores bageste rækker, men Morten "Jaap Stam" Søndergaard tog en for holdet, og fik bremset angrebet med ulovlige midler. Dommeren sendte ham korrekt på sidelinjen i 10 minutter med et gult kort.

Med en mand i undertal begyndte vi at spille mere fremadrettet, og bare to minutter efter udvisningen blev Morten Bang sendt i dybden af angrebsmakker Jacob Hansen. Bang var meget sikker i sin afslutning og bragte os i spidsen med 0-1. Til trods for at vi var en mand i undertal, havde vi faktisk meget godt styr på spillet i denne periode af kampen. Vi kom godt fremover begge flanker og kom frem til flere afslutninger.

Efter 18 minutters spil (stadig en mand i undertal) fik Morten Bang endnu en friløber mod mål, denne gang på en aflevering fra Jesper "Mini" Lauridsen. Igen var Bang sikker i afslutningen, og bragte os på 0-2. Det er ikke ofte man ser et hold vinde en undertalsperiode med 2 mål i fodbold, og TST virkede da også lettere rystet over deres spil i denne fase af kampen.

Da vi igen blev fuldtallige, fortsatte vi med at styre spillet frem til den halve time, hvor Jacob Hansen fandt vej til netmaskerne. Bolden landede i fødderne på Hansen efter et par tilfældigheder, og han tog løbet direkte mod mål og udplacerede sikkert målmanden til 0-3. TST fik bedre styr på deres spil de sidste 5 minutter af halvlegen, men nåede ikke at blive rigtig farlige inden pausen.

Fra anden halvlegs start pressede TST meget højere op på banen, og vi havde meget svært ved at få bolden ud af egen zone. Vi kunne ikke finde pladsen til at spille bolden frem, og mistede for hurtigt bolden når vi forsøgte med de lidt længere afleveringer. De første 20 minutter af halvlegen var vi presset langt tilbage, og TST blev meget nærgående et par gange. Jesper "Smørhånd" Kjærskov var dog vaks på linjen, og diskede op med et par meget vigtige redninger i denne fase af kampen.

TST fik ikke noget ud af deres pres, og med 8 minutter tilbage af kampen blev vi igen farlige foran mål. Morten Bang forsøgte sig fra højrekanten, men skuddet blev reddet. Bang var hurtigst over riposten, og han fik meget uselvisk lagt bolden af til Jacob Hansen som sikkert sparkede bolden ind ved nærmeste stolpe til 0-4, uden chance for målmanden.

Det så længe ud til at vi skulle slutte kampen med et Clean Sheet, men med ganske få minutter tilbage af kampen, kiksede kommunikationen mellem "Mini" og Christopher "Dolfi" Eis på midten af banen. Vi var blevet tildelt et frispark som "Mini" trillede til "Dolfi",  som troede dog at han skulle til at tage frisparket, da en TST spiller løb frem og tog bolden. Dommeren tillod denne handling og TST spilleren havde nu frit løb mod mål. Desværre for en velspillende "Smørhånd" i målet blev bolden sparket i nettet, og han fik altså ikke sit clean sheet.

Kort efter målet blev vi snydt for et klokkeklart straffespark, da Morten Bang kom fri mod mål. Han var kommet bag om forsvaret, da han blev løbet ned bagfra inde i feltet. Dommeren vurderede at det var en lovlig skuldertackling og lod spillet fortsætte. I stedet for straffesparket indkasserede Morten Bang et gult kort for at fortælle dommeren hvad han mente om den vurdering. Det blev det sidste højdepunkt i kampen, og vi kunne dermed glæde os over at have fået revancheret nederlaget fra foråret, og det med sæsonens foreløbigt største sejr på 1-4.

Kampens spiller blev Morten "Jaap Stam" Søndergaard med 4 stemmer. Selvom vi spillede vores bedste fodbold i perioden mens han var udvist, kom han ind og var en vigtig brik i forsvaret da vi var mest presset i 2. halvleg. De øvrige stemmer gik til Jesper "Store" Søndergaard og Jacob Hansen med hver 2 stemmer, mens Jesper "Mini" Lauridsen, Jesper "Smørhånd" Kjærskov, Ulrik "Usche" Lind, Simon Schiølin, Kristian "KD" Drachmann og Morten Bang hver fik 1 stemme.