5. sejr på stribe sikret i Skødstrup

Det er efterhånden blevet tradition med alvorlige skader i ude kampe mod Skødstrup. I den samme kamp sidste år måtte Martin Bille bæres fra banen med en skade i knæet, og "Jaap Stam" måtte udgå med en flænge under øjet. Her til aften måtte en Skødstrupspiller en tur på skadestuen med det der mest af alt lignede en brækket ankel, efter en hård (men fair) tackling af Morten Bang.

Til aftenens kamp var vi hårdt ramt af afbud, og det gav nogle omrokeringer i opstillingen, specielt i forsvaret, hvor Kristian "KD" Drachmann gik ind som midterforvarer for en yderst sjælden gangs skyld. Om de mange omrokeringer havde noget med det at gøre, eller om vi bare ikke ramte dagen fra start som hold, skal være uvist, men selve kampen var ikke nogen stor oplevelse. Vi forsøgte at spille bolden rundt i egne række og kombinere os op ad banen, men hele første halvleg var vores afleveringer enten for upræcise, eller også hoppede bolden fra os i tæmningerne. Det gav Skødstrup muligheder for hurtige omstillinger som ofte blev farlige for den nye konstallation i forsvaret.

MÅL! 1-0

Blot 10 minutter inde i kampen gik det galt på en omstilling. Skødstrup slog kontra i venstre forsvarsside, hvor et fladt indlæg i rummet mellem forsvar og målmand blev helflugtet flot i mål til en 1-0 føring for hjemmeholdet.

Det kunne være 2-0 kort efter scoringen, da Claus Rafn var uheldig at hækle en Skødstrup spiller inde i feltet, og dommeren korrekt dømte straffespark. Heldigvis for os blev bolden sparket forbi stolpen, og vi kunne gå til pause bagud 1-0.

Anden halvleg startede som første sluttede, men vi begyndte at få spillet til at flyde bedre som halvlegen skred frem. Kanterne blev i højere grad taget med i spillet, og vi fik spillet meget bredere end vi havde i første halvleg. Det gav mere plads inde på midten af banen, da vi fik spredt Skødstrups kompakte midtbane ud. Det gav os muligheder for flere afslutninger fra kanten af feltet, og vi begyndte af blive mere nærgående.

MÅL! 1-1

Efter 20 minutters spil af halvlegen kom den forløsende scoring. Morten Bang lagde bolden af til Kasper Drachmann midt for mål. Kasper havde masser af tid til at få sendt en kvalificeret afslutning mod mål, og et velovervejet lob over målmanden var den fornuftige løsning, og gav os den vigtige udligning til 1-1.

MÅL! 1-2

Blot et par minutter efter udligningen fandt Morten Bang netmaskerne. Efter en aflevering fra Kasper Drachmann løb han flere forsvarer rundtosset, med snævre driblinger på kanten af feltet. Da der endelig var blevet plads til afslutning, bankede han bolden i nettet bag målmanden til 1-2.

Naturligt nok gik den pludselige modgang Skødstrupspillerne på, og irritationen over gentagne små frispark endte med et gult kort for brok til en spiller der følte sig bortdømt. Det hjalp ikke ligefrem hjemmeholdets forsøg på at komme tilbage i kampen.

Tre minutter før tid kom kampens mest dramatiske situation. I en fair kamp om bolden på midten af banen, gik Morten Bang ind i en hård tackling med en Skødstrupspiller. Det var en ren tackling, men Skødstrupspilleren kom uheldigt ind i tacklingen og fik et knæk i anklen. Han måtte bæres fra banen og senere køres på skadestuen med det der mest af alt lignede en brækket ankel.

MÅL! 1-3

Efter et længere ophold i spillet, hvor den skadede spiller blev behandlet, fangede vi Skødstrup i et kontra angreb, hvor Jesper Brandi blev sendt mod mål med en lang aflevering. Hårdt presset af en forsvarer viste Brandi overblik, og med en fiks hælaflevering fandt han Ulrik "Usche" Lind, som lige så fikst sendte en blød yderside aflevering mod bageste stolpe, hvor Morten Bang headede bolden i nettet til 1-3, og dermed lukkede kampen.

Det var en stor forløsning at vi fik gang i scoringen i anden halvleg, for med bare to mand på bænken og en lille håndfuld småskadede spillere i truppen til dagens kamp, blev det sværere og sværere for os at forblive skarpe oppe foran. Målene gav os dog den fornødne plads til at få alle med i spillet og kontrollere tempoet i kampen. Det var en "grim" kamp de første 50 minutter, men det var fortjent at vi fik de 3 points.

Efter kampen blev John "Faxe" Frederiksen belønnet for en gennemført arbejdsindsats gennem samtlige 70 minutter, med 5 stemmer og æren som Man of the Match. De øvrige stemmer gik til Kasper Drachmann med 4 stemmer, "Smørhånd" og Bang med 2 stemmer hver og 1 stemme til hver af Kristian "KD" Drachmann, og Jesper "Mini" Olesen.

"Faxe" kunne sammen med æren som Man of the Match (MotM) også skrive sig ind i "Klub 50", da han rundede 50 kampe for holdet. Et godt tidspunkt at trække sin første MotM.

Jesper "Mini" Olesen kunne også fejre jubilæum i aften. Kampen mod Skødstrup var nummer 100 for den ene af holdets to stiftere. "Mini" er kun den tredje spiller i truppen der runder 100 kampe.

Truppen mod Skødstrup (4-4-2):

"Smørhånd" - "Mini", "Store", "KD", "Faxe" - "Usche", Drachmann, C. Rafn, Bille - Hansen, Bang

Bænken: Brandi (20 min.), Langvad (20 min.)

Sportigan
BrandIT

Vidste du....

at det er første gang i 4 år vi har vundet 5 kampe i træk? - tilbage i 2009 vandt vi 7 kampe i træk, og endte med at vinde Mesterskabet samme sæson.