Endnu en lussing på udebane efter pinlig optræden mod AC SMØLF

Det er meget svært at finde ord der kan beskrive et nederlag på 6-1 til Smølferne. Ikke desto mindre blev vi totalt overspillet i det der mest af alt må beskrives som en pinlig optræden på en pinligt ringe bane.

1. halvleg

MÅL! 1-0

Starten af kampen bølgede meget frem og tilbage uden de store chance i nogen af enderne. Der skulle dog kun gå 5 minutter før hjemmeholdet kom til baglinien i ventresiden, og et præcist indlæg bagud i feltet fandt et fri Smølf som uhindret kunne bringe de blå foran 1-0.

Vi havde gennem det meste af halvlegen svært ved at komme til kvalificerede afslutninger, og fik udnyttet en overmatchning på kanterne alt for lidt. Kun et par afslutninger fra distancen var hvad det kunne blive til i første halvdel af halvlegen.

MÅL! 2-0

Efter godt 10 minutter mistede vi Martin Bille til en skade i lægen. Dermed manglede vi en vigtig brik på midtbanen til at bryde op i Smølfernes kombinationer op gennem midten af banen. Efter 15 minutter kom de yderligere foran, efter endnu en tværbold blev trillet rundt inde i feltet, inden der blev afsluttet uden chance for Henrik Pilgaard i målet.

MÅL! 2-1

Mod slutningen af halvlegen begyndte vi at få bedre fat. Vi var hurtigere til at presse op på de løde bolde, og vi havde mere held med angrebene over kanterne. Halvlegens sidste angreb fik sat Ulrik "Usche" Lind i scene, da han snød offside fælden og driblede ned af venstrekanten. Med en præcis aflevering mod forreste stolpe fandt han Christoffer "Dolfi" Eis, som kvitterede med et reduceringsmål med halvlegens sidste spark.

2. halvleg

Fra anden halvlegs start var vi meget opsatte på at starte hvor vi slap første halvleg. Desværre lykkedes det os aldrig at finde de samme takter igen. Vi havde gennem hele halvlegen meget svært ved at holde fast i bolden fremad banen, mens Smølferne var rigtig gode til små hurtige kombinationer op gennem midten af banen og til at sætte kanterne i scene.

Det blev i det hele taget en meget travl halvleg for forsvar og målmand. Hver gang vi mistede bolden op ad banen slog Smølferne kontra, og det virkede nærmest somom de var flere spillere på banen end os hele halvlegen.

MÅL! - MÅL! - MÅL! - MÅL!

Fra halvlegens 5. minut begyndte chancerne at rulle i en lind strøm mod vores mål. 30 minutter, 4 mål og et utal af afbrændere og eminente blokader fra Henrik Pilgaard senere, kunne dommeren sætte en stopper for den pinlige forestilling. En lussing i bedste Kessler stil og en tennis score på 6-1 som "belønning" var hvad kunne tage med os fra kampen mod Smølferne.

Selvom vi tabte stort til et hold Smølfer, så skulle der traditionen tro vælges en Man of the Match. Christian "Krølle" Hansen var en af de mest synlige spillere på banen i anden halvleg, og det indbragte ham 7 stemmer go titlen som Man of the Match, med et gavekort til Sportigan i Hinnerup som præmie. De øvrige stemmer gik til "Faxe", "Dolfi" og "Store" med 2 stemmer hver og en enkelt stemme Søren A. og Jakob Hansen.