Svær udekamp og vigtige points på spil

Der er ganske få udebaner i det østjyske vi aldrig har vundet på, men kun én vi aldrig har scoret på, og det er i Ugelbølle. Vi har overtaget på hjemmebane, hvor vi har vundet 3 af 3 mulige mod Ugelbølle, men der er et eller andet ved deres bane vi ikke bryder os om. Første delmål er at få scoret, og så må vi se hvor langt det rækker...

Som sædvanligt når vi spiller mod Ugelbølle, så tager det lidt tid, før et af holdene fik overtaget i spillet. Vi fik kampens første chance efter 13 minutter, da Martin Bøjer brød igennem og lagde en tværbold ind i feltet til Peder Soelberg, som dog fik et skidt træf på bolden, og chancen løb ud i ingenting.

3 minutter senere brændte det for alvor på foran vores mål, da hjemmeholdet fra tæt hold fik to chancer for at putte bolden i nettet, men stærkt blokadespil af Anders "Anke" Rasmussen i målet reddede første forsøg, mens debuterende forsvarer Jeppe Johansen kom i vejen for afslutning nummer to.

I 2. halvleg kom vi meget stærkt ud, og bare 3 minutter inde i halvlegen tager Claus Møller et godt rush ned af venstreflanken, spiller Peder Soelberg fri i feltet, og han triller meget uselvisk bolden på tværs til Martin Bøjer, som helt upresset kan sparke bolden det sidste stykke i mål til 0-1

Vores første mål på Ugelbølles hjemmebane var nu i hus, så nu gjaldt det så de 3 vigtige points. Ca. halvvejs inde i halvlegen var Claus Møller igen på spil. Denne gang sendte han Martin Bøjer i dybden med en præcis stikning. Desværre valgte Bøjer at placere bolden udenom den frembrusende målmand, og i sidste ende målet, i stedet for at runde målmanden. En stor chance, der kunne have lukket kampen.

Ugelbølle lagde et tungt pres på vores felt mod slutingen af kampen, og vi måtte holde stand med en mand i undertal, da Klaus Rafn fik gult 7 minutter før tid. Vi holdte dog Ugelbølle fra at score, selvom om de havde bolden i nettet en enkelt gang, men det mål blev underkendt for offside. Med bare 2 minutter tilbage af kampen fangede vi hjemmeholdet højt oppe på banen, og Martin Bøjer kunne løbe omstillingen og lægge et indlæg i fødderne på Kim Rafn, som dog skød lige på målmanden fra en meters afstand. Stor afbrænder af Kim, som ellers er i glimrende målform i øjeblikket. Kampen sluttede 0-1, og det lykkedes os endelig at bryde forbandelsen mod Ugelbølle.

Da 2. halvleg blev en lang forsvarskamp efter scoringen, var det ikke overraskende bagspillerne der løb med stemmerne til Man of the match. Morten K. Andersen vandt hæderen med 7 af 13 stemmer, mens resten af stemmerne fordelte sig på Anders "Anke" Rasmussen (3), Jesper "Mini" Lauridsen (1), Jeppe Johansen (1) og Martin Bøjer (1)